NCRV

Bijna beroemd

Slangenmens en Van Duin-imitator in vierde aflevering van Bijna beroemd

Zaterdag 11 augustus 2007

20.25 uur, Nederland 1

In de vierde aflevering van Bijna beroemd van de NCRV zien we de volgende acht acts: het zeer jonge slangenmens Daniëlle Bubberman uit Kudelstaart laat zien hoeveel er mogelijk is met haar lichaam; een zeemeermin uit Venlo gaat een poging doen het onderwaterrecord te verbreken; Kabier uit Amsterdam bezingt in Arabische kleding en in het bijzijn van een kameel de schoonheid van zijn stad; Roel Post uit Utrecht vindt van zichzelf dat hij bijzonder goed met een diabolo overweg kan; Hagenees Jackie T verbluft haar publiek met trompet, zij speelt met een band en een DJ; de Apeldoornse act Come Correct vertelt een verhaal via breakdance; de 11-jarige Mike van der Horst uit Alkmaar zingt You ainât going nowhere van Bob Dylan en een man uit Zwanenburg imiteert André van Duin.

Bijna beroemd is een nieuw amusementsprogramma waarin alles draait om ontdekt en beroemd worden. De presentatie is in handen van Jochem van Gelder en Jetske van den Elsen.

Bijna beroemd is een podium voor mensen die ergens in uitblinken en die gedurende twee minuten het publiek weten te entertainen met de meest verbazingwekkende acts. Wie het publiek niet genoeg boeit, wordt, met podium en al, de coulissen in gedraaid. Een geselecteerde publieksjury kan de act via een stemkastje wegstemmen. Naast een publieksjury is er een vakjury, bestaande uit Catherine Keyl, Ferdi Bolland en een wisselend jurylid. In deze vierde aflevering neemt Giel Beelen plaats in de vakjury.

Bijna beroemd telt vijf reguliere afleveringen en een grote finale-uitzending. In elke aflevering komen acht acts voorbij. De acts die de twee minuten hebben volbracht, maken kans op een plek in de finale. De finale-uitzending zal een winnaar opleveren die kans maakt om echt beroemd te worden.