Bizner bank zet gratis secretaresse in Vondelpark

09/08/2007 06:00

Kosteloos en draadloos internet op 900 terrassen in Nederland

Om te garanderen dat ondernemers ook buiten kantoor goed bereikbaar zijn, biedt Bizner bank vanaf zaterdag 11 augustus op ruim 900 terrassen gratis draadloos internet aan. De online zakenbank is de eerste die op deze schaal gratis toegang biedt tot het internet in Nederland. Het Amsterdamse Vondelpark heeft op donderdag 9 augustus de primeur, waarbij ondernemers tussen 12.00 en 15.00 uur ook nog eens gratis gebruik kunnen maken van een secretaresse. De draadloze internetlocaties zijn onderdeel van het netwerk van KPN.

Lang leve de onafhankelijkheid
Tachtig procent van ondernemend Nederland kan niet zonder internet, terwijl drie op de tien ondernemers bij mooi weer graag buiten werkt. Zeventig procent werkt sowieso liever helemaal niet op kantoor. Desondanks loopt Nederland ver achter op de rest van de wereld in het aanbieden van gratis draadloos internet buitenshuis en buiten kantoren. 'Bij Bizner staat de onafhankelijkheid van onze klanten centraal. Met deze actie bieden we hen de vrijheid om van die onafhankelijkheid gebruik te maken. Wie wil, kan zijn zaken deze zomer ook voortzetten in de zon', aldus Frank Klemann, directeur van Bizner.

Goedemiddag, met de secretaresse van ...
De telefoon beantwoorden, koffie halen, notuleren, jassen aannemen, gasten ontvangen, bij de lancering van de draadloos internet-actie in het Vondelpark staat een secretaresse ter beschikking van alle ondernemende gasten van Vertigo. 'Als we het leven van ondernemers makkelijker kunnen maken, dan doen we dat,' zegt Klemann. De secretaresse is te vinden op het terras van Café Vertigo aan de noordkant van het park.

Op de ruim 900 overige locaties kan vanaf 11 augustus tot en met 1 november worden gemaild, gepland en deals worden gesloten. Ongelimiteerd, 24 uur per dag en in je favoriete café of park. De draadloze internetlocaties zijn verspreid door heel Nederland en onderdeel van het netwerk van KPN.