Antillenhuis


Mogelijk opnamen GTST op St. Maarten; Ontmoeting Roy Marlin met actrice Chris Comvalius op het Antillenhuis

Actrice Comvalius (Links), Roy Marlin en Mavis Brooks-Salmon op het Antillenhuis (Foto Antillenhuis/PevryPress)

Gedeputeerde van Toerisme van het Eilandgebied Sint Maarten Roy Marlin en actrice Chris Comvalius (Dorothea Grantsaan uit de dramaserie Goede Tijden Slechte Tijden) waren woensdag 8 augustus op het Antillenhuis. Zij werden ontvangen door plaatsvervangend Gevolmachtigde Minister van de Nederlandse Antillen, mw.mr.Mavis Brooks-Salmon.

Reden voor het bezoek van mw. Comvalius was het bespreken van de mogelijkheid voor het maken van opnames voor GTST op het eiland Sint Maarten. Mw. Comvalius is zeer bekend op St.Maarten. Zij heeft daar enkele jaren gewoond en is zeer bekend met de cultuur en de mensen. Het was haar initiatief om GTST op St.Maarten op te nemen.

GTST is de meest bekeken dramaserie (soap) in Nederland. Deze wordt vijf maal per week uitgezonden en heeft dagelijks tussen de 1 en 1,5 miljoen kijkers. Het is het programma op Nederlandse tv met de hoogste kijkcijfers. Het wordt geproduceerd door Endemol en op tv uitgezonden door RTL.

Momenteel wordt de mogelijkheid bestudeerd om opnames te maken op Sint Maarten. De heer Marlin is bijzonder enthousiast en heeft alle medewerking beloofd. Het betreft volgens de heer Marlin een uitstekende mogelijkheid om Sint Maarten toeristisch op de Nederlandse markt te presenteren. "GTST biedt vele toeristische mogelijkheden", zo verklaarde hij.
Als follow-up op het gesprek van gisteren zullen volgende week in Nederland gesprekken gevoerd worden met GTST-producer Gerd-Jan van Dalen.

Voor additionele vragen en/of persfoto's: Norman Serphos, Voorlichter/woordvoerder Antillenhuis: serphos@kgmna.nl
---

Gepubliceerd op: 09-08-2007 Bron: Antillenhuis