Gemeente Annapaulowna


SASV zoekt kader voor judo- en voetbalactiviteit

Stichting Aangepaste Sport- en Vrijetijdsbesteding SASV zoekt met ingang van het nieuwe sportseizoen nieuw kader voor zowel de judo- als de voetbalactiviteit. Deze stichting heeft als doelstelling het mogelijk maken van sporten en andere vormen van vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke, lichamelijke en zintuigenlijken beperking, die wonen in Schagen en omstreken.

Verder behartigt de stichting alle andere belangen van mensen met een beperking op het gebied van sport, spel en recreatie, in de ruimste zin van het woord. Naast het judoën en voetballen, biedt de SASV ook nog structureel zwemmen, paardrijden, handballen en andere vrijetijdsbestedingen aan.

Foto: Aangepast sporten: judo (met dank aan Sportservice Noord-Holland) Training

De judo- en voetbaltrainingen vinden plaats op woensdagavond in de gymzaal van de GSG Schagen. Voor het judoën van 18.00 - 19.00 uur is de stichting op zoek naar een (assistent) trainer. In verband met werk kan de huidige trainer een keer in de drie weken de training niet verzorgen. De nadruk tijdens de trainingen liggen naast het aanleren van de basisbeginselen van het judoën bij plezier en spel. Ook de bij judo behorende etiquette zoals op je knieën je tegenstander groeten, kleding netjes, een stukje respect naar elkaar en dergelijke zijn spelregels die tijdens deze judo trainingen elke keer weer in acht worden genomen.

De voetbaltraining is van 19.00 - 20.00 uur, hiervoor zoekt de SASV een trainer/coach. De SASV heeft twee voetbalteams. Naast de wekelijkse trainingen spelen deze teams ook een aantal toernooien in het jaar, zoals het Toernooi van Lex welke elk jaar in december wordt gehouden. Verder doen alle twee de teams mee aan de zaalvoetbalcompetitie voor G-teams van de SZVV.

Info

Indien u interesse heeft voor een van bovenstaande functies of indien u meer informatie wenst, dan kunt u contact opnemen met de regiomedewerker aangepast sporten Kop van Noord-Holland, Loes Boetes, tel: (0224) 21 47 74 of per e-mail:
lboetes@sportservicenoordholland.nl.

Voor meer informatie over de SASV kunt u kijken op www.sasv.nl.