Persberichten Eemland zuid,10.40 uur

Utrecht, 06-08-2007

Motorrijdster onderuit

AMERSFOORT - Op zondag 5 augustus om 18.15 uur is een 46-jarige motorrijdster uit Amersfoort gewond geraakt toen zij met haar motor onderuit gleed bij het nemen van een bocht op de Ringweg Kruiskamp.

Vermoedelijk is de vrouw bij het nemen van de bocht afgeleid geweest en heeft zij daardoor een te hoge snelheid gehad. Zij gleed tegen een trottoirband aan en werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Bromfietser gewond bij aanrijding

LEUSDEN - Een 63-jarige bromfietser uit Leusden is zondagmiddag 5 augustus om 14.05 uur gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising van de Middenweg met de Asschatterweg.

Het slachtoffer werd aangereden door een 39-jarige automobilist uit Leusden omdat hij vermoedelijk het rode verkeerslicht negeerde. De bromfietser kwam ten val en werd met hoofdletsel naar het ziekenhuis gebracht. Hij bleek een hersenschudding te hebben. De politie maakt proces-verbaal op.

Auto tegen boom

LEUSDEN - Op zondag 5 augustus om 02.15 uur vond op de Arnhemseweg een ernstig ongeval plaats toen een 25-jarige inwoner van Amersfoort met zijn auto tegen een boom reed.

Uit het onderzoek bleek dat de man uit de richting van Woudenberg was gekomen en mogelijk de macht over het stuur is verloren. De bestuurder reed tegen meerdere bomen aan en werd uit de auto geslingerd. De agenten troffen de bestuurder hevig bloedend aan in de berm. Hij werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij werd opgenomen.