Politie Zeeland


---


W-2477-2007 Vernieling tuinafscheiding, Domburg
Tussen vrijdagochtend 11.45 uur en vrijdagmiddag 12.15 uur zijn er vernielingen gepleegd aan de tuinafscheiding bij een woning aan de P.J. Eloutstraat in Domburg.
Een smeedijzeren sierhek werd volledig vernield. Ook een pijler van een loopbrug naar de woning werd vernield. De schade bedraagt enkele duizenden euro's.

W-2478-2007 Aanhoudingen wegens winkeldiefstal, Vlissingen
Vrijdagmiddag rond 15.30 uur heeft politie Zeeland, aan de Lange Zelke in Vlissingen, een 26-jarige man en een 34-jarige vrouw, beiden woonachtig in Middelburg, aangehouden wegens winkeldiefstal.
Het tweetal had, bij een drogisterij aan de Lange Zelke, cosmetica met een totale waarde van vele honderden euro's weggenomen.

Z-2479-2007 Vrouw beroofd van tas, Hulst
Vrijdagavond tussen 18.40 uur en 18.45 uur is een 81-jarige vrouw uit de gemeente Hulst, in het park nabij de Tivoliweg in Hulst, beroofd van haar tas.
Tussen genoemde tijdstippen reed de vrouw op haar fiets, komende uit de richting van de Glacisweg en vervolgens de Tivoliweg, door het park.
In het park werd ze plotseling door een onbekende jongeman, die bij een bankje stond, van haar fiets geduwd. Door de val bezeerde de vrouw haar schouder en gezicht. Toen de vrouw op de grond lag doorzocht de jongeman haar fietstassen en ging er met haar tas vandoor.
Hij fietste weg in de richting van de Tivoliweg. In de tas zat een portemonnee met daarin een onbekend geldbedrag.





Politie Zeeland