Politie Zeeland


---


O-2454-2007 Botsing met ree, Renesse
Op de Jab van Renesseweg in Renesse kwam dinsdag om 12.00 uur een ree in botsing met een auto die werd bestuurd door een 22-jarige automobiliste uit Wegberg (D).
De ree sprong tegen de rechtervoorkant van de auto, die daaroor beschadigd raakte. De ree verdween vevolgens en werd niet teruggevonden.

O-2455-2007 Zakkenrollen, Renesse
Maandagavond werd op de Korte Reke de portemonnee van een 48-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland gestolen.
De man had hiervan niets van gemerkt, maar werd er door een politieman op attent gemaakt. Zijn portemonnee was n.l. gevonden, maar het geld, enkele honderden euro's, was eruit weggenomen.

W-2456-2007 Winkeldiefstal, Oost-Souburg
In een winkel aan de Vlissingsestraat in Oost-Souburg werd dinsdag om 13.30 uur een 11-jarige Oost-Souburgse jongen aangehouden.
Hij had twee blikjes energydrank gestolen. De jongen is na het afleggen van een verklaring weer in vrijheid gesteld.

W-2457-2007 Woninginbraak in Vlissingen
Tussen maandag 16.00 en dinsdag 11.00 uur werd ingebroken in een woning in de Gerbrandystraat in Vlissingen.
Uit de woning werden een computerscherm, een laptop en twee portemonnees met daarin meer dan duizend euro gestolen. Uit de schuur werden drie fietsen met onbekende waarde weggenomen.

W-2458-2007 Aanrijding in Middelburg
Op de Wilgenhoekweg in Middelburg kwamen dinsdag om 17.20 uur twee personenauto's met elkaar in botsing.
Een 46-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland kwam uit de richting van Middelburg. Voor hem, en voorgesorteerd om linksaf te slaan, stond een 21-jarige vrouw uit Barendrecht stil. De man kon niet tijdig stoppen en er ontstond een aanrijding waarbij alletwee de auto's beschadigd raakten.

O-2459-2007 Aanhouding in Renesse
Op de Constantijnweg in Renesse werd dinsdag om 20.15 uur een 18-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland aangehouden.
Agenten zagen hem op de Stoofweg in zijn auto niet handsfree bellen en reden achter hem aan. De bestuurder ging er vandoor via Stoofwekken en de Mauritsweg de Constantijnweg in, waar hij staande werd gehouden en een bekeuring kreeg voor niet handsfree telefoneren. Bij nader onderzoek bleken er enkele messen, een boksbeugel en enkele tientallen xtc-pillen in zijn auto te liggen. De man werd aangehouden en in verzekering gesteld.





Politie Zeeland