Nederlandse Tafeltennisbond


Nationale Sportpas is onderweg


01-08-2007

Deze week ontvangen alle leden van de NTTB op hun huisadres de nieuwe Nationale Sportpas. De brief kunt u herkennen aan het logo van zowel de NTTB als van de Nationale Sportpas.
Op de enveloppe staat ook met dikke rode letters vermeld dat uw sportpas in de enveloppe zit.

Uw oude sportpas komt hiermee te vervallen. De sportpas is ook uw persoonlijk bewijs van lidmaatschap van de NTTB. Voor alle competitiespelende leden is het dus van groot belang dat zij de sportpas bij alle evenementen bij zich hebben en kunnen tonen. In tegenstelling tot de oude pas is de nieuwe pas maar liefst voor 4 jaar geldig.

In de enveloppe treft u naast uw pas ook allerlei informatie aan over de verdere mogelijkheden van het gebruik van uw pas. Natuurlijk heeft u hem nodig voor de competitie, maar wist u dat u met uw sportpas ook bij allerlei bedrijven kortingen kunt krijgen?
Perry Sport, Expert, de NS en Total zijn enkele van de bedrijven waar u met uw kaart korting kunt krijgen. U kunt even kijken op www.nationalesportpas.nl voor meer informatie.

Let op, om voor de korting in aanmerking te kunnen komen moet u wel eerst even uw pas activeren. Op de website en in de brief lees je precies hoe dit moet.

Wanneer u desondanks nog vragen heeft over (het gebruik van) de Nationale Sportpas kunt u natuurlijk ook altijd even een mail sturen naar bondsbureau@nttb.nl of bellen naar 079 3438140.