Gemeente Lochem


Publiciteitscampagne Gelderlandsportland gestart

Begin juli is de publiciteitscampagne voor de informatieve website www.gelderlandsportland.nl gestart. Deze site is voor iedereen die meer wil weten over sport in Gelderland.

Om Gelderlandsportland meer onder de aandacht te brengen is een publiciteitscampagne in Gelderland gestart. De campagne bestaat uit radiospotjes op Radio Gelderland, maar ook leuke gadgets voor jongeren! De gadgets zijn te winnen bij sportevenementen zoals CU! Around en andere activiteiten van de Gelderse Sport Federatie. Daarnaast worden flyers verspreid om via de gemeentelijke sportloketten alle inwoners van Gelderland te bereiken. Ook zal de site zich digitaal meer gaan profileren in de Gelderse sportwereld.

Gelderlandsportland is een informatieve site over sport en bewegen in Gelderland. Via dit digitale sportloket is relevante en betrouwbare informatie te vinden over sportactiviteiten, nieuws op sportgebied, beleid en de daaruit voortvloeiende sportstimuleringsprojecten, hulpmiddelen voor sportverenigingen maar ook nieuws over topsport en aangepast sporten. De informatie is interessant voor sporters, sportverenigingen, professionals en sportbeleidsmedewerkers. Ook is het mogelijk om op de hoogte te blijven door de digitale nieuwsbrief. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via de site. Gelderlandsportland is gerealiseerd door de Gelderse Sport Federatie in opdracht van de provincie Gelderland.