Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuwe website ORAM online

De ondernemersvereniging ORAM, dé belangenbehartiger voor het bedrijfsleven in de Amsterdamse regio, heeft vandaag haar nieuwe website www.oram.nl gelanceerd. De nieuwe site heeft een compleet nieuwe look, bevat meer nieuws en heeft meer interactieve elementen. ORAM heeft de website in samenwerking met Snakeware, leverancier van 'inventive and creative webdevelopment' ontwikkeld.

De website richt zich op een brede doelgroep om de doelstellingen van ORAM, als spreekbuis voor het bedrijfsleven en als netwerkorganisatie, digitaal te ondersteunen. Niet alleen biedt www.oram.nl informatie over de vereniging, ondernemers en andere belangstellenden kunnen er ook terecht om het meest actuele regionale, logistieke en financieel-economische nieuws te volgen. Via een stelling kunnen de bezoekers van de site hun mening geven over onderwerpen die voor het bedrijfsleven van belang zijn. Deze 'opiniepeiling' wordt vervolgens direct bij de belangenbehartiging betrokken.

De nieuwe website heeft een zeer transparant karakter en biedt verder een schat aan informatie over de bijeenkomsten en over de activiteiten van de kringen en sectoren van ORAM. Daarnaast fungeert de site als netwerk voor de ORAM-leden. Nieuw op het besloten gedeelte is bijvoorbeeld Kennisnet, waarmee de leden toegang krijgen tot de kennis en knowhow die bij andere leden beschikbaar is. Verder kunnen leden via het extranet veel extra informatie vinden over het beleid in de kringen en sectoren van de vereniging. Ook kunnen zij profiteren van de vele aanbiedingen op het ORAM Zakennet dat door steeds meer leden wordt gezien als een ideaal marketingkanaal om andere leden te bereiken.

De website is de afgelopen maanden in samenwerking met Snakeware gerealiseerd. Het webbureau is door ORAM ingeschakeld voor advisering, concept, vormgeving, technische realisatie en implementatie van de website. Directeur Jack Steijn van ORAM: "De site is een belangrijk communicatiemiddel van ORAM naar de leden en andersom. Wij hebben de site zo interessant mogelijk gemaakt dat het de moeite waard is om er elke dag een kijkje te nemen. Want er is altijd iets nieuws te zien."

De website is ontwikkeld op basis van de beheersoftware CMS Entreprise, dat Snakeware al meer dan zeven jaar op de markt zet. Voor ORAM biedt de software van Snakeware vier duidelijke voordelen: lagere kosten, stabiele technologie, gemak in gebruik en stroomlijnen van het informatieaanbod. Ate van der Meer, marketing & sales director van Snakeware: "In de samenwerking tussen ORAM en Snakeware zetten wij onze beheersoftware in om medewerkers van ORAM zelf de regie in handen te geven over nieuwe internetactiviteiten. Gezien het resultaat op www.oram.nl is dat de medewerkers van ORAM heel goed gelukt."

Over ORAM

De ondernemersvereniging ORAM is dé belangenbehartiger voor het bedrijfsleven in de Amsterdamse regio. ORAM biedt haar leden een uitstekende dienstverlening en een interessant zakelijk netwerk. ORAM komt voort uit een fusie tussen drie Amsterdamse branche- en bedrijvenverenigingen, die sinds 1917 de economische ontwikkeling in de Amsterdamse regio dienen. Deze krachtenbundeling van het georganiseerde bedrijfsleven zorgt voor een grotere slagkracht en invloed in de regio Amsterdam.

Woensdag, 1 augustus 2007.

----------
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Mike Schellart, communicatieadviseur ORAM

Tel. 020-5301477 / 06-12161071

E-mail: schellart@oram.nl