Ingezonden persbericht


Samsung Electronics introduceert G600 5 megapixel cameraphone

Topstyle slider G600 laat bellen en fotograferen er mooi uitzien

Samsung 5 megapixel cameraphone overtreft high end verwachtingen

Delft, 1 augustus 2007 ­ Samsung Electronics introduceert de G600, een slanke slider met een 5 megapixel camera. Deze mobiele telefoon is een krachtige mix van design, fotografie, mobiel bellen én internet. Samsung richt zich met dit compacte technisch vernuft voor het eerst op de Europese markt van 5 megapixel cameraphones.

De Samsung G600 combineert het beste van fotograferen, internetten en bellen. De G600 is een volwaardige digitale camera met Power LED Flash, automatische beeldstabilisator en autocorrectie. Elk moment van de dag vang je in de meest levendige beelden. Deze 5 megapixel camphone heeft bovendien een 4x optische zoom. Hiermee leg je elke nuance in detail haarscherp vast. De meegeleverde SD-card van 512 Mb biedt genoeg extern geheugen om heel wat foto's te bewaren. Met de TV output functie deel je jouw fotomomenten gemakkelijk op de TV met al je vrienden.

Naast een volwaardige camera is de Samsung G600 ook een mp3-speler met een 60 Mb groot geheugen voor je muziek. Mobiel internet heb je binnen handbereik. Met één druk ga je naar Google search. Op het 2,2 inch kleurendisplay verschijnen mobiele internetpagina's helemaal en glashelder op het scherm. Met de Samsung G600 blijf je bellen, sms'en en e-mailen. Grote beeld- en tekstbestanden zijn snel draadloos met Bluetooth v.2.0 van een mobieltje naar een pc of andere mobiele telefoon te sturen. En dat alles in een stijlvolle metalen behuizing van 102 x 47,8 x 14,9 mm.

De Samsung G600 is vanaf augustus 2007 beschikbaar voor een verkoopadviesprijs van ¤ 435,- inclusief B.T.W.

Samsung Electronics
Samsung Electronics is wereldwijd toonaangevend in geheugenchips, telecommunicatie, digitale media en digitale convergentietechnologie en één van de snelst groeiende merken ter wereld, met een merkwaardegroei van 186 procent in vijf jaar. Hiermee is Samsung het leidende merk in consumentenelektronica. De Koreaanse onderneming is 's werelds grootste fabrikant van TFT-/LCD-monitoren, kleurenbeeldschermen, televisies en geheugenchips. In 2006 behaalde Samsung een totale omzet van US$ 63,4 miljard en een nettowinst van US$ 8,5 miljard. Wereldwijd zijn bij Samsung 138.000 medewerkers actief in meer dan 124 kantoren in 56 landen. In de Benelux brengt Samsung telecommunicatieproducten, PC-randapparatuur, consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten op de markt. Ook ontwikkelt en levert Samsung Electronics Benelux totaaloplossingen voor zowel de consument als het bedrijfsleven, variërend van totaaloplossingen voor de woonkamer tot geavanceerde netwerken voor triple play-services. Samsung boekt in de Benelux jaarlijks een omzetgroei van 30 procent. Bij Samsung Electronics Benelux werken 145 personen, van wie 95 op het hoofdkantoor in Delft en 50 op de vestiging in het Belgische Vilvoorde. Voor meer informatie over Samsung Electronics Benelux kunt u bellen: 0900 20 20 088 (¤ 0,10 p/m) of terecht op de website: www.samsung.nl.