Ingezonden persbericht


Persbericht
Den Haag, 31 juli 2007

Pure Jazz heeft een eigen magazine!

Pure Jazz heeft haar eigen magazine! Op 1 augustus is het zover, Pure Jazz Magazine komt ondermeer uit als bijlage in NL70, het gratis te verkrijgen magazine over het stadsleven in Den Haag. Daarnaast zal het zelfstandig worden verspreid. Het magazine bevat interessante background info over het festival zelf, de artiesten, een blokkenschema met het programmaoverzicht en interviews. Voor elke festivalganger een absolute must!

NEW ROOTS IN INFORMATION
Het magazine bestaat uit een twintigtal kleurrijke pagina's met achtergrondinformatie over de artiesten, podia en het programma. Bio's, wapenfeiten en natuurlijk, wat komen Oleta Adams, Benny Golson, New York Voices, Kees van Kooten, Jules Deelder, Ben Westbeech en alle anderen precies doen op Pure Jazz 2007? Verder verschillende korte interviews met onder andere rising star Wouter Hamel en pianist Bas van Lier, die op zal treden met de stand-up comedians van Toomler.

Niet alleen de inhoud van het magazine maakt het de moeite waard. De vormgeving ligt in het verlengde van de onlangs volledig vernieuwde site van Pure Jazz. Hippe illustraties, strakke vormgeving in combinatie met zwierige tekeningen.

NL70 Magazine is gratis te verkrijgen op diverse plaatsen in Den Haag, waaronder de NS stations, uitgaansgelegenheden en diverse winkels en supermarkten.

Een dagkaart voor Pure Jazz kost ¤ 27,50 en een tweedagen kaart ¤ 50,-. Een kaart geeft toegang tot alle concerten, zonder toeslagen.

Kijk voor voorverkoopadressen op de website www.purejazz.nl.