Gemeente Delft

Vakantieactiviteiten bij De Papaver

Tijdens de zomervakantie organiseren de gemeente Delft en Camping Delftse Hout verschillende vakantieactiviteiten. Kinderen kunnen in de grote vakantie actief de natuur in met 'De Ontdektocht' voor groene speurders.

Op woensdag 1, 8, 15 en 22 augustus gaan kinderen onder begeleiding van medewerkers van Natuur- en milieucentrum De Papaver aan de Korftlaan 6 van 14.00 tot 16.00 uur op pad. Met loepjes, kaarten en aanwijzingen kunnen ze meer te weten komen over de natuur in en rondom de Delftse Hout. Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen zich inschrijven bij de receptie van De Papaver; de deelname bedraagt ¤ 2,50 per kind.

Overigens kan iedereen met "De Ontdektocht" op stap en is het ook geschikt als verjaarspartijtje. "De Ontdektocht" is zowel mét als zonder materialen (loepjes, zoekkaarten, etc.) te huur; de prijs bedraagt dan respectievelijk ¤ 35,00 en ¤ 20,00.

Inschrijven kan via de receptie van Natuur- en milieucentrum De Papaver, tel. (015) 2197977, e-mail: papaver@delft.nl mailto:papaver@delft.nl>.

Noot voor de redactie (