ID&T


F*CK the weekend

Woensdag 1 augustus 2007 is het zo ver: De kersverse organisatie Dance Mind Events organiseert F*CK THE WEEKEND bij Bloomingdale aan zee. Deze avond zal geheel in het teken staan van het zomergevoel. De temperaturen zijn er nu nog niet naar, maar de verwachtingen voor begin augustus zijn uiterst positief: zonnig en meer dan 23 graden.

Dit gevoel zal versterkt worden door de lekkerste house en eclectic sounds die op het strand onmisbaar zijn geworden. Om de avond goed van start te gaan, zal het duo Royal Chocolate achter de draaitafels plaatsnemen. Dit duo stond onder andere op Crazyland vorig jaar in de kleine zaal van de hemkade en heeft daar een verpletterende indruk achter gelaten op het publiek. Na Royal Chocolate wordt het stokje overgedragen aan William Shagspeare. William, onder andere bekend van de populaire sneakerz feesten zal geheel in zijn eigen bekende stijl het publiek verplichten tot dansen. Op een feest bij Bloomingdale kan de resident uiteraard niet ontbreken; Ricky Rivaro zal daarom hierna de bezoekers van F*CK THE WEEKEND verwennen met de echte Bloomingdale sounds van dit jaar. Eugenio Ricci zal de avond knallend afsluiten. Eugenio, die na de hardere stijlen ook het licht van de eclectic house heeft gezien en zich helemaal hier op heeft gestort, zal laten zien wat hij allemaal in huis heeft wat betreft zijn nieuwe passie.

F*CK THE WEEKEND biedt alle thuisblijvende vakantiegangers een lekker avondje uit doordeweeks, dan is er immers niets te doen! Voor alle mensen die toch moeten werken, geen paniek; het feest duurt slechts tot middernacht dus als je weer vroeg op moet, hoeft dit geen probleem te zijn. Het is de ultieme beach break die je week in tweeën zal breken. De week duurt anders wel heeeel lang. Lekker op woensdag onder het genot van een cocktail met de voetjes in het zand genieten van de lekkerste zomerbeats.

Kaarten zijn nu te koop www.easyticket.nl en www.beep.nl voor slechts 6 euro.
Onder de mensen die in de voorverkoop een kaartje kopen wordt een VIP Cabana verloot (zie plaatje hier onder). Bij deze VIP treatment zitten 2 flessen rose inbegrepen en luxe hapjes. Dus wil je F*CK THE WEEKEND wel op een heel speciale manier ervaren, koop dan nu je kaartje!

Geplaatst op: 16-07-2007