Politie Gelderland-Midden

Rivierenland

---

Zevenaarder aangehouden na mishandeling

Publicatiedatum: 29-7-2007 14:13:27

ZEVENAAR - De Zevenaarse politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag op de Weverstraat een 33-jarige Zevenaarder aangehouden wegens mishandeling. Agenten waren rond kwart voor drie geroepen naar een vechtpartij op straat maar troffen bij aankomst geen vechtpartij meer aan. Wel waren er enkele omstanders, waaronder de 33-jarige man die verklaarde dat er was geslagen maar dat de dader was weggelopen. Even later zagen de agenten de 33-jarige een 31-jarige plaatsgenoot op het gezicht slaan. De 33-jarige man werd daarop direct aangehouden. Het slachtoffer had vermoedelijk een gebroken neus opgelopen en moest zich onder doktersbehandeling stellen. De aangehouden Zevenaarder is in de loop van zondag weer vrijgelaten en had bekend het slachtoffer te hebben geslagen. Volgens zijn zeggen was hij door het slachtoffer uitgedaagd. Justitie beslist wat er verder met hem gebeurt. (07-117265)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Man aangehouden wegens huiselijk geweld tegen ouders
Publicatiedatum: 29-7-2007 14:12:45

LINGEWAARD - De politie heeft zaterdagochtend in een woning in de gemeente Lingewaard een 30-jarige man uit die gemeente aangehouden wegens huiselijk geweld. De man zou in zijn ouderlijke woning de boel kort en klein geslagen hebben. Ook zou hij zijn moeder hebben geslagen. De vader van de man waarschuwde de politie waarna de man werd aangehouden. Volgens de vader zouden er al vaker geweldsincidenten in de ouderlijke woning hebben plaatsgevonden. De aanleiding tot de ruzie zou vermoedelijk te maken hebben met het drankgebruik van de 30-jarige man. Hij is later na verhoor vrijgelaten en had de aantijgingen ontkend.
(07-116926)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Westervoortse aangehouden bij burenruzie

Publicatiedatum: 29-7-2007 14:11:52

WESTERVOORT - Na een uit de hand gelopen burenruzie in Westervoort heeft de politie vrijdagavond een 48-jarige vrouw uit die plaats aangehouden. De vrouw wordt verdacht van vernieling. Politieagenten waren rond kwart over zeven gewaarschuwd nadat de Westervoortse voor overlast zou zorgen. Toen de agenten daar poolshoogte kwamen nemen zagen ze de vrouw een stoeptegel pakken en daarmee een ruit van de woning van haar buren ingooien. Daarop werd de Westervoortse aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De vrouw bekende de vernieling en kreeg van justitie daarvoor een dagvaarding. Volgens de Westervoortse was ze boos geworden over het al dan niet terugkrijgen van spullen.
(07-116733)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---