Der Kommissar sluit International Amsterdam Fashion Week af

29/07/2007 13:29


Creative Venue BV


DER KOMMISSAR SLUIT AMSTERDAM INTERNATIONAL FASHION WEEK AF

Zaterdagavond 28 juli jl. sloot Nederlands meest innovatieve lingeriemerk Der Kommissar de Amsterdam International Fashion Week af met een 'spetterende' show rond de fontein op het Leidsplein in Amsterdam. Tegen een decor van bruisend water schitterden beach & partywear outfits van internationale allure voor zomer 2008.

Een geheel nieuw silhouet met puntige borsten en hoge broekjes brengt de vier emoties van der Kommissar tot leven. Play: Een experimentele mix van dessins en fluorescerende kleuren om met je scooter door de stad te scheuren. Passion: een gedurfde focus met fel licht op haar erogene zones voor uitdagend flaneren en flirten. Power: stoere outfits in lak en lurex die mannen daadwerkelijk uit hun evenwicht brengen. Please: Veel schittering in warme kleuren van goud en brons. Geklede zomercouture voor op een mondain zomerterras.

Annelies Nuy, designer en founder: Naast lingerie presenteren we nu de eerste beach & partywear collectie van der Kommissar. Het past in onze missie om sterke kosmopolitische vrouwen de mogelijkheid te geven om al haar fantasieën uit te leven. Vandaar ook de gedurfde locatie voor de show in de open lucht, hartje Amsterdam. Niet alleen de driehonderd genodigden maar ook een groot uitgaanspubliek hebben zo kennis kunnen maken met de eigenzinnige visie van Der Kommissar.