Persberichten Binnensticht, 11.00 uur

Utrecht, 29-07-2007

Dronken na een avond sporten

BOSCH EN DUIN- Op zaterdagochtend werd een automobilist aangehouden omdat hij te veel had gedronken. Omstreeks 01.30 uur kreeg de politie de melding dat een 63-jarige man uit De Bilt in dronken toestand de sportkantine had verlaten. Agenten reden naar de man zijn woning. Hij parkeerde hier net zijn auto. Hij bleek inderdaad te veel te hebben gedronken en blies op het politiebureau 600 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kon tevens zijn rijbewijs inleveren.

Rijden onder invloed

ZEIST- Op zaterdagmiddag werd een automobilist aangehouden omdat hij te veel had gedronken. Omstreeks 17.30 uur werd de 33-jarige man uit Driebergen op de 2e Hogeweg gecontroleerd. Door de agenten werd direct een alcohollucht waargenomen en de man werd meegenomen naar het politiebureau. Hier blies hij 740 ug/l. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en hij kon tevens zijn rijbewijs inleveren.

In de war

ZEIST- Op vrijdagavond werd een verwarde man aangehouden. Omstreeks 20.40 uur kregen agenten de melding dat een verwarde man huisraad uit zijn woning gooide aan de Mw. Kuipers-Rietberglaan. Agenten gingen ter plaatse en de bewoner, 30-jarige man, bleek onder invloed van alcohol en erg in de war. Hij stond op het balkon en stond hier te dreigen met een mes in zijn hand. De politie besloot de woning binnen te gaan met twee politiehonden. De bewoner werd vervolgens gespoten met peperspray en kon zo veilig worden aangehouden. De man werd ingesloten voor verhoor.