Ingezonden persbericht


Persbericht

29 juli 2007 van 15.00 - 23.00 uur: The Music Temple, Koornbrug, centrum Leiden (buitenevenement) Electro meets Ska, met Ska-D-Lite

Voor het zevende achtereenvolgende jaar wordt op de, net gerestaureerde, Koornbrug te Leiden het zomerse loungefestival 'The Music Temple' gehouden.

Het programma ziet er als volgt uit dit jaar:
15.00 - 17.00 uur: dj Fancy, van zomerse Lounge tot lekkere House 17.00 - 18.00 uur: dj's Flo en Sure-s, van lekkere House tot ontembare Ska Rond 18.00 Ska-D-Lite
Hierna zullen dj Flo en dj Sure-s het publiek meenemen op een reis van Ska naar Electro, zodat rond 21.00 uur de broers Elmo en Pep_e de brug zullen laten knallen met hun vette Electrobeats.

Voor het eerst tijdens The Music Temple een band.. En wat voor één!!

Ska-D-Lite: Wake the town an' tell the people!

Eind vorige eeuw werd het idee voor Ska-D-Lite geboren in een Leids café uit pure passie en liefde voor een bijna vergeten Jamaicaanse muzikale muze. Het kindje dat toen werd verwekt in 'Dranklokaal de WW' is inmiddels met veel vallen en opstaan, opgegroeid en klaar om op eigen benen te swingen! The ska-jerks are in town! Zie voor meer info: www.ska-d-lite.com

De dj's op het programma zijn bekende gezichten van The Music Temple en het LVC.

De afgelopen 6 jaar hebben uitgewezen dat de Koornbrug een perfecte dansvloer is. Er worden dit jaar heerlijke hapjes verzorgd door Oloroso en zomerse cocktails geschonken.

Café Odessa aan de Hogewoerd 18 (om de hoek van de brug) zal na de Music Temple haar deuren openen voor een vette afterparty.

Dus...iedereen die zin heeft in een beetje relaxen, misschien wat dansen, in het zonnetje zitten en van heerlijke muziek genieten, moet zondag 29 juli naar de Koornbrug (ter hoogte van café Meneer Jansen, Nieuwe Rijn 21 te Leiden) komen.

Toegang: gratis

Voor vragen/ opmerkingen/ suggesties kun je mailen naar: themusictemple@gmail.com

Hallo redactie!
Kunnen jullie zorgen dat dit persbericht wordt geplaatst in jullie krant en eventueel ook in de activiteitenagenda?? Het liefst zo dicht mogelijk op het festival.
Ook kunt u de bijlagen gebruiken in het bericht.

Voor informatie kunt u mij bellen op
06 282 60 739

Met vriendelijke groet,
Patricia Volleman
organisator