Gemeente Coevorden

De Magische Uitmarkt 2007

Op zondag 29 juli vindt op het Zuidenveld tentoonstellingsterrein in Oosterhesselen een bijzondere Recreatie & Toerisme markt plaats. Bent u ook benieuwd naar wat er allemaal op recreatief gebied te beleven is in de gemeente Coevorden? Van 11.00 tot 17.00 uur kunt u gratis terecht op deze Magische Uitmarkt".

De Uitmarkt wordt alleen op zondag gehouden. Op de markt presenteren zich attractieparken, galerieën, grote en kleine verblijfsaccommodaties, restaurants en vele andere bedrijven uit de recreatieve sector van Drenthe.

Stichting ToReCo (Toeristisch Recreatief Coevorden) en VVV Coevorden organiseren dit evenement samen met de organisatie van het Zuidenveld. De markt biedt u de mogelijkheid zich goed te informeren over wat er allemaal in onze magische regio te doen is deze zomer. Er zullen door verschillende standhouders demonstraties worden gegeven. Een evenement, dat zeker de moeite waard is om met het hele gezin naar toe te gaan. Voor jong en oud vallen er veel bijzondere attractie en verblijfsmogelijkheden te ontdekken.