Gemeente Coevorden

Magische-UIT-markt

Stichting Toeristisch Recreatief Coevorden (TORECO) en VVV Coevorden, willen alle bedrijven en verenigingen in de toeristisch recreatieve markt een unieke kans bieden, zich te presenteren op de "Magische-UIT-markt" van de gemeente Coevorden. Op zondag 29 juli zal de Magische-UIT-markt op het Zuidenveld terrein plaats vinden. Begin mei wordt besloten/moet blijken of er voldoende interesse is van deelnemers voor het evenement.

In de maanden juli en augustus verblijven er vele tienduizenden toeristen en recreanten in onze regio. TORECO wil hen laten weten wat er allemaal te zien en te beleven valt in onze gemeente. Daarom wordt er op zondag 29 juli, van 12.00 tot 16/17.00 uur, samen met het Zuidenveld evenement in Oosterhesselen, een Magische-UIT-Markt organiseerd. Een vervolg, van het evenement dat vorig jaar is gehouden in het Racket- en Bowlingcentrum van Coevorden. Op zondag is de entree gratis, zowel voor het Zuidenveld als de Uit-Markt.
Het doel is toeristen en eigen inwoners in een gezellige sfeer laten zien wat er allemaal te zien en te beleven valt in de gemeente Coevorden.