Gemeente Vlaardingen


Kdz! Tour in Vlaardingen

17 juli 2007

De Kdz! Tour komt donderdag 26 juli naar het Veerplein in Vlaardingen. Kinderen in de leeftijdscategorie 4 t/m 12 jaar kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten, geordend naar vijf themas (Sport & Spel, Cultuur, Media, Techniek & Natuur en Entertainment). De activiteiten zijn van 10.30 tot 17.30 uur. Deelname is gratis.

Het activiteitenprogramma van de Kdz! Tour biedt voor ieder wat wils. Kinderen kunnen zich de hele dag vermaken bij de verschillende actieve, leuke en educatieve onderdelen. Zo kunnen kinderen samen met hun ouders deelnemen aan de Nintendo Wii Sport Familiy Competitie, sjeezen op BalanzBike Parcours en springen op de Bounce en Beats trampolines. Tevens kunnen kinderen kennis maken met de koudetechniek bij de Promo Doe Trailer! Ook kunnen de kinderen bouwen met LEGO, klimmen en klauteren op de inflatable survivalbaan, schminken enz. Meer informatie over het programma kunt u vinden op de website www.kdzweb.nl (zie rechterkolom).

De Kdz! Tour is onderdeel van het Kdz! Platform. Het Kdz! Platform is een initiatief van Kdz! Foundation. Producent van de Kdz! evenementen is organisatiebureau Original Concepts BV uit Dordrecht. Kdz! staat voor zelf ontdekken en samen doen. Gezonde sportiviteit en ondernemen staan centraal. Kdz! richt zich op activiteiten die kinderen zelf kunnen ondernemen. Dit om hun sportieve, educatieve en maatschappelijke ontwikkeling te stimuleren.

De organisatie ligt in handen van de gemeente samen met Het Bureau Welzijnsprojecten. Het is mogelijk om de tour naar Vlaardingen te halen mede dankzij sponsoring van Waterweg Wonen en Woningstichting Samenwerking Vlaardingen.