Spares4IT opent haar digitale deuren


Vanaf vandaag biedt Spares4IT gebruiksvriendelijke toegang tot gegevens over service parts en bestelgemak voor het gehele onderdelen (spare parts) assortiment van HP, IBM en Dell

AMERSFOORT, 20070724 -- Michel Heinst, e-commerce manager van Spares4IT: "Onze webshop is de parel van ons bedrijf! Ons doel een toegankelijke webshop te creëren, waarbij je op eenvoudige wijze dat onderdeel vindt dat je zoekt, is uitstekend gelukt. We zijn dan ook enorm trots dat we vandaag onze 'digitale deuren' kunnen openen".

Door gebruik te maken van de modernste techniek is Spares4IT erin geslaagd om op eenvoudige wijze de juiste parts te vinden op haar website. Spares4IT is ontstaan uit de groeiende behoefte van resellers om op eenvoudige en betaalbare wijze continuïteit te waarborgen voor de systemen van hun klanten. Door de snelle voortgang van de techniek volgen systemen elkaar snel op en zijn parts vaak enorm schaars en dus kostbaar. Zoeken naar dat ene onderdeel als naar een speld in een hooiberg.
Op de site van Spares4IT kunt u door het invullen van modelnummers, partnummers of steekwoorden zoeken naar het juiste onderdeel

Naast reserve onderdelen levert Spares4IT, als alternatief voor de zg. "care-" of "service-" packs, ook diensten als gegarandeerde beschikbaarheid, Advance Replacement Service en volledige onderhoudscontracten aan resellers en eindgebruikers. Hierdoor draagt Spares4IT met een breed scala aan oplossingen bij om de levensduur van investeringen te verlengen en organisaties te ondersteunen bij het verlagen van de totale IT onderhoudskosten.

Spares4IT is ontstaan uit Vision Computer BV. Deze is opgericht in 2001 en is een onafhankelijk distributeur van A-merk computerproducten en componenten. Door de Europese in- en verkoop van deze producten kan Vision Computer BV een optimale en betaalbare voorraadsituatie garanderen. De kantoren en magazijnen van Spares4IT zijn centraal gelegen in Amersfoort . Neemt u voor algemene informatie over Spares4IT contact op met Michel Heinst 033-4221060 en voor informatie over beschikbaarheidcontracten contact op met Marcel Verzijden 033-4221061.

www.spares4it.nl
www.visioncomputer.nl





Ingezonden persbericht