LLiNK

Rotterdam, 20 juli 2007


- PERSBERICHT -

Gevaarlijke bergtocht door Mongolië in Tribe

In aflevering 5 van Tribe reist Bruce Parry af naar Mongolië om de Darhad te ontmoeten. In tegenstelling tot z'n eerdere gastfamilies, zijn zij niet geheel verstoken van moderne middelen. Zo hebben de Darhad bijvoorbeeld satelliettelevisie. Toch is er aan hun levensstijl weinig veranderd. Al eeuwenlang trekken ze door de steile bergen op zoek naar graasweides voor hun rundvee, schapen en paarden. Zonder enige ervaring helpt Bruce mee om de schapen te paard door de vallei te leiden, en dat valt niet mee voor een onervaren ruiter als Bruce. Hoe hij het er vanaf brengt zie je in Tribe, dinsdag 24 juli, om 21.00 uur bij LLiNK op Nederland 3.

Ook wordt Bruce uitgenodigd in de warme tent van een van de Darhad families. Dat is geen overbodige luxe, want het kan ijzig koud worden in de winter. Om die kou verder de baas te blijven, staat een drie dagen durende tocht naar een warmer oord op het programma. Maar voordat het zover is wordt de herfst afgesloten met een groots festival in de vallei.

Tribe is vanaf dinsdag 26 juni zes weken lang om 21.00 uur te zien bij LLiNK op Nederland 3. Tribe is een programma van LLiNK. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. LLiNK zendt uit op Nederland 2 en 3, Radio 1, 3FM, Radio 5 en www.LLiNK.nl


---


- EINDE PERSBERICHT -




LLiNK