Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Buurtbemiddeling IJsselmonde

Steeds meer bewoners doen mee

Op woensdag 18 juli is het team Buurtbemiddeling IJsselmonde weer versterkt met enkele buurtbemiddelaars. Zij ontvingen die dag het certifcaat van de training Buurtbemiddeling, die zij onlangs hebben gevolgd. Ook het JOLO-team (Jongerenbuurtbemiddeling) is behoorlijk uitgebreid! Negen jongeren, waarvan zes uit IJsselmonde, hebben drie dagen intensief geoefend met de methodiek jongerenbuurtbemiddeling en zijn klaar om te bemiddelen.

Elbert Kelholt van ons dagelijks bestuur en zijn collega-portefeuillehouders van de deelgemeenten Charlois en Feijenoord hebben de buurtbemiddelaars op 18 juli toegesproken. De bestuurders waarderen de inzet van de nieuw getrainde buurtbemiddelaars en JOLOers. Zij wensten hen succes met het goede werk wat zij in hun woonomgeving gaan doen.

In IJsselmonde zijn nu in totaal 31 buurtbemiddelaars en 12 JOLOers actief.

Buurtbemiddeling ook iets voor u, jou?
Zou u meer willen weten over Buurtbemiddeling IJsselmonde of u op willen geven voor de volgende training, die op 5 september start? U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 010 482 04 71. Zou je meer over JOLO willen weten? Of JOLOer willen worden? Bel of sms naar: 06 4898 1542. Mailen kan ook naar:
jolo@jongerenbuurtbemiddeling.nl