9-12-20 11 op verzoek van de betrokkene is de naam van het meisje verwijderd (Redactie Nieuwsbank)

Politie Twente

Persberichten Politie Twente 24 juli 2007

Vermist meisje terecht

*

De 14-jarige * uit * die sinds woensdag 18 juli 12.00 uur vermist werd is terecht. Zij heeft zich gisteravond gemeld bij de politie in *.

Maandag 23 juli werd het bericht verstuurd dat de 14-jarige * uit * vermist werd. Zij heeft zich gisteravond om 23.30 uur gemeld bij de politie in *. Het opsporingsbericht komt hiermee te vervallen.

Voor de volledigheid hieronder de berichtgeving van 23 juli.

Meisje vermist

*

De politie is op zoek naar de 14-jarige *. Zij wordt sinds woensdag 18 juli 12.00 uur vermist.

Sinds woensdag 18 juli 2007 wordt de 14-jarige * uit * vermist. Zij vertrok die dag met de fiets rond 12.00 uur vanaf haar vakantiewerk in Manderveen. Op 19 juli werd * vermoedelijk gezien in Eindhoven. Daarna is ze niet meer gesignaleerd.

De politie is op zoek naar getuigen die haar gezien hebben of die meer kunnen vertellen over de verblijfplaats van *. * zou kunnen verblijven in de omgeving van Eindhoven of Almelo/ *. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie in Eindhoven of * via het nummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Het signalement van *:
Getinte huidskleur, zwart halflang haar met slagen en krullen. Ze heeft een tenger postuur en is ongeveer 1,65 meter lang. * droeg de 19e juli een korte blauwe spijkerbroek, oranje hemd, oranje basketbal schoenen en een lichtblauw kobaltkleurige jas.

(07-094689)

Man weigert eerste hulp

Losser

Man met scootmobiel komt in sloot terecht en gedraagt zich recalcitrant naar hulpverleners.

Maandag 23 juli omstreeks 15.25 uur komt een man uit Losser aan de Ravenhorsterweg met z'n scootmobiel in de sloot terecht. Een voorbijganger schiet te hulp en schakelt de politie in. Zowel politie als ambulancepersoneel wil eerste hulp verlenen, maar de man weigert dit. Hij wordt recalcitrant en verzet zich. De man blijkt onder invloed is van alcohol te zijn. Aangezien zijn verwondingen meevallen is de man aangehouden voor rijden onder invloed. Hij is meegenomen naar het bureau waar hij is ingesloten. (07-096614)

Gestolen auto terecht
Enter
De zwarte Volkwagen Golf die in de nacht van 18 op 19 juli vanaf de Disselweg in Enter werd genomen is terecht.

De 36-jarige eigenaar van een zwarte Volkswagen Golf die vorige week werd gestolen liet weten dat zijn auto terecht is. De auto werd aangetroffen op een parkeerplaats aan de Dorpsstraat in Enter. De auto is afgesleept en er wordt sporenonderzoek verricht. (07094806)

Mannen aangehouden wegens drugsbezit
Enschede
Een man uit Italië en een man uit Denemarken aangehouden wegens bezit van drugs en geld.

Dinsdag 24 juli omstreeks 1.30 uur houdt de politie aan de Dr. Johan Wagenaarstraat in Enschede ter controle een auto staande. In de auto zaten twee mannen, de bestuurder, een 24-jarige man uit Italië en een passagier, een 36-jarige man uit Denemarken. De bestuurder kon geen rijbewijs tonen en de auto is gecontroleerd. Bij de controle troffen agenten drugs en een hoeveelheid geld aan. Hierop zijn de beide mannen aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau. (07-096764)


Politie Twente