Ingezonden persbericht


Persbericht

Jumpstyle Event aan een IJsstrand in Het Land van Ooit

Dansen en Sjansen op Ooitse Zomeravonden

De zogenaamde klimaatcrisis is een onderwerp wat de wereld op dit moment erg bezig houdt. Iedereen was getuige van 'Live Earth' en velen spreken over de film 'Inconvenient Truth' van Al Gore. Ook in Het Land van Ooit is de aandacht voor het klimaat niet ongemerkt voorbij gegaan. De Ooiters hebben echter gedacht aan een positieve benadering van de verandering van het klimaat en zijn de 'klimaatkluts' dus helmaal niet kwijt! In Het Land van Ooit kan er deze zomer namelijk naar hartenlust worden geschaatst op het Ooitse IJsstrand. In een korte broek of minirok, onder het genot van een cocktail kan men vanaf nu tot en met zondag 12 augustus de ijzers onderbinden. Wat nou klimaatcrisis?!?

Zomeravonden Dans en Sjans en Jumpstyle Event
Het Land van Ooit heeft deze zomer tevens een aantal spectaculaire zomeravonden in petto. Deze zomeravonden staan volledig in het teken van het populaire jumpen. Kinderen kunnen meedoen aan de jumpwedstrijd of Sjanser van de nacht worden. Om 21:00 uur wordt de zomeravond afgesloten met optredens van bekende Jumpstyle DJ's.


- Dinsdag 24 juli: DJ Porny

- Dinsdag 31 juli: Patrick Jumpen

- Dinsdag 7 augustus: Jekyll & Hyde

Het Jumpstyle Event vindt plaats op dinsdag 24 en 31 juli en 7 augustus. Gedurende deze dagen is Het Land van Ooit geopend tot 21:30 uur.

Extra voorstellingen
Tijdens de Ooitse zomeravonden zijn er 's avond tevens extra voorstellingen te zien. Het Ooittheater begint om 18:30 uur, de spannende voorstelling in het Raknest begint om 19:30 uur en het Riddertoernooi in De Ridderarena om 20:30 uur. Voor meer informatie over het volledige evenementenprogramma van Het Land van Ooit kijk op www.ooit.nl.

Tot Ooit!

Aan de redactie:
Voor meer informatie over de zomeravonden in het Het Land van Ooit kunt u contact opnemen met Lieke Verhofstad van het Ministerie van Buitenlandse Zaken van Het Land van Ooit. Telefoon: 0416 - 377 775. E-mail: l.verhofstad@ooit.nl