Politie Zeeland


---


W-2379-2007 Toeriste beroofd van tas, Domburg
Maandagmiddag rond 15.15 uur werd een 26-jarige vrouw uit het Brabantse Oss beroofd van haar tas.
Tijdens de braderie liep de vrouw in de Duinstraat met in haar hand een tas met filmapparatuur. Op een gegeven moment kwam er een jongen hard aanlopen, rukte de tas uit haar handen en liep ermee weg.

O-2380-2007 Kop/staartbotsing, 's Heerenhoek
Bij een kopstaartbotsing op de Sloeweg raakten maandagmiddag rond 16.30 uur drie personenauto's beschadigd.
Het ongeluk gebeurde doordat een 57-jarige automobilist uit Elburg te laat in de gaten had dat de auto's voor hem afremden. Hierdoor botste hij achterop de auto van een 18-jarige man uit Yerseke die op zijn beurt weer doorschoot tegen de auto van een 28-jarige man uit de gemeente Noord-Beveland. De 18-jarige bestuurder is ter observatie door de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis.

O-2381-2007 Fietser aangereden, Goes
Een 52-jarige fietser uit de gemeente Borsele is maandagmiddag licht gewond geraakt nadat hij was aangereden door een auto.
De man fietste rond 15.45 uur op het Nansenplein over de rotonde en kreeg geen voorrang van een 76-jarige automobiliste uit Heinkenszand. De fietser kwam ten val en liep daarbij enkele kneuzingen op. Na behandeling in het ziekenhuis mocht hij weer naar huis.
Z-2382-2007 Automobiliste rijdt tegen bushokje, Koewacht
Op de Hazelarenstraat is maandag rond 18.30 uur een 33-jarige vrouw uit de gemeente Hulst met haar auto tegen een bushokje gereden.
In een bocht verloor ze de macht over het stuur waardoor ze eerst tegen een bushokje en daarna tegen een schuurtje reed. Haar auto raakte daardoor zwaar beschadigd en moest worden getakeld. Ook het schuurtje en het bushokje liepen flinke schade op. De bestuurster kwam met de schrik vrij.
W-2383-2007 Dode vrouw aangetroffen in woning, Vlissingen
Maandagavond omstreeks 18.30 uur kwam de melding binnen bij de meldkamer dat er mogelijk iets gebeurt zou zijn in een woning aan de Rembrandtlaan in Vlissingen.
Ter plaatse aangekomen troffen de collega s een dode vrouw aan. De vrouw is waarschijnlijk door een misdrijf om het leven gekomen. FTO stelt ter plaatse een onderzoek in. Dit onderzoek zal zeker nog enkele uren in beslagnemen. Verdere informatie volgt.
O-2384-2007 Auto belandt in de sloot, Goes
Op de A58 bij Goes is maandagavond rond 19.00 uur een auto in de sloot beland.
De bestuurder van de auto, een 31-jarige Vlissingse, reed richting Bergen op Zoom toen zij ter hoogte van de afslag Heinkenszand door aquaplanning de controle over het stuur verloor. Hierdoor raakte ze op de linkerrijstrook naast de auto van een 62-jarige man uit Slowakije. Al slippend raken beide auto's elkaar waarna de auto van de vrouw uiteindelijk in de sloot terechtkomt. De vrouw en haar twee kinderen die achterin zaten, kwamen met de schrik vrij. De auto is total loss.
Ter plaatse wordt gewaarschuwd middels borden voor aquaplanning bij regen.