Provincie Groningen

(N360) Stremming provinciale weg Ten Post - Garrelsweer (N360) 15 augustus 2007

De provinciale weg N360 is van maandag 23 juli tot en met zondag 19 augustus gestremd tussen Ten Post en Garrelsweer. In deze periode wordt onderhoud gepleegd aan twee viaducten over het Damsterdiep en een over de Wijmers. Ook wordt de kruising van de N360 met de provinciale weg N996 in Garrelsweer vervangen door een rotonde.

De weg wordt gestremd tussen de aansluiting met de Eestumerweg in Ten Post en de aansluiting met de Wijmersweg in Garrelsweer. Het verkeer wordt met borden omgeleid. Het fietspad blijft beschikbaar voor (brom)fietsers.

Deze wegwerkzaamheden maken deel uit van de onderhoudsbeurt die de provinciale weg Groningen - Ten Boer - Delfzijl (N360) de komende tijd krijgt. In dezelfde periode vervangt de provincie, in samenwerking met de gemeenten, een aantal onveilige kruisingen door rotondes.

De weg wordt in fases aangepakt. Per fase kan het werk enkele weken duren. Natuurlijk proberen we de overlast zoveel mogelijk te beperken. Voor zover mogelijk is het werk aan de weg in de vakantieperiode gepland. Kijk voor meer informatie op www.n360.nl.

15 augustus 2007