BOVAG

23-07-2007
Richard Voorburg secretaris BOVAG-afdelingen VNM en TDA

Richard Voorburg (34) gaat op 1 augustus aan de slag als secretaris voor de BOVAG-afdelingen TDA (Truck Dealer Associatie) en VNM (Verenigde Motorenrevisiebedrijven).

Richard Voorburg genoot medio jaren negentig zijn opleiding aan het Instituut voor Autobranche en Management (IVA). Hij vervolgde zijn opleiding in de Verenigde Staten en Wales. Aan de Cardiff Business School, onderdeel van de universiteit van Wales, heeft hij de titel Master of Business Administration behaald. In 1998 ging hij als product manager aan de slag bij Louwman & Parqui, de importeur van Toyota en Lexus. In 2000 maakte hij de overstap naar de wereld van de telecommunicatie, waar hij bij verschillende bedrijven werkte. Tot zijn overgang naar BOVAG werkt hij als channel manager voor KPN.

De directie van BOVAG is ervan overtuigd in de persoon van Richard Voorburg een ambitieuze en gedreven manager binnen te hebben gehaald die ervoor zorgt dat de belangen van de truckdealers en revisiebedrijven optimaal worden behartigd. Hij zal dat samen doen met de secretaresses Kathja Rauch en Ans Bouman.

Gezien de huidige ontwikkelingen op onder andere economisch en (milieu-)technisch gebied is het natuurlijk van belang dat beide afdelingen op volle sterkte zijn om de leden op de juiste wijze te kunnen ondersteunen. Ik ben verheugd dat ik het team mag aanvullen dat zich over de belangen van TDA- en VNM-leden ontfermt en dat ik op deze wijze mijn steentje kan bijdragen om de branche volop in beweging te houden.
Bron: Persbericht BOVAG
Datum: 23-07-2007