Politie Zeeland


---


W-2376-2007 Inbraak in woning
Tussen zondagmiddag 17.15 en 18.45 uur werd ingebroken in een woning aan de Herman Heijermanslaan in Vlissingen.
Uit de woning werden laptops, een paspoort en een fiets weggenomen. Vermoedelijk is de dader binnengekomen door een raam te openen. Een exact schadebedrag is nog niet bekend.

O-2377-2007 Controles op Grevelingenmeer
Bij controles op en om het Grevelingenmeer afgelopen vrijdag op zaterdagnacht zijn diverse bekeuringen uitgeschreven.
Er werden 15 boetes uitgedeeld voor het illegaal recreëren, 2 voor het vissen in de Brouwerssluis zonder vispas en met drie of meer haken en 1 voor het stoken van vuur.

Z-2378-2007 Aangehouden na steekincident
Vanmorgen is, in een woning aan de Oude Polderstraat in Hulst, een 27-jarige Schiedammer aangehouden omdat hij ervan wordt verdacht een 41-jarige Terneuzenaar, met een scherp voorwerp, te hebben gestoken.
Het steekincident vond afgelopen vrijdagmiddag plaats in de Zeestraat in Axel. De aanleiding van het voorval is nog niet bekend. Vermoedelijk hadden beiden een conflict. Nadat de steekpartij had plaatsgevonden is de verdachte vertrokken in een auto. Bij zijn aanhouding vanmorgen vond de politie in de woning nog enkele wapens en munitie. Die zijn in beslag genomen. De man wordt op dit moment nog verhoord. Hij is in verzekering gesteld en zal deze week voorgeleid worden aan de rechter commissaris. In de woning werd ook nog een 21-jarige vrouw aangehouden, zij is alweer op vrije voeten gesteld. Het slachtoffer heeft een wond aan zijn hals opgelopen. De man mocht, na behandeling, het ziekenhuis weer verlaten.