Ingezonden persbericht


Persbericht

Clubdorpen terug op topniveau

Skilessen, skipas, entertainment: alles is inclusief.

zélfs de lunch op de piste!

Amsterdam, 23 juli 2007 - Wintersporten zonder zorgen, waarbij álle ingrediënten voor een topervaring inclusief zijn? Van skipas tot snack, of zelfs een bobsleetocht? Dat is dé specialiteit van Club Med, aanbieder van ruim twintig all-inclusive skibestemmingen in Frankrijk, Zwitserland en Italië. In Wengen Palace in Zwitserland zijn er tijdens de schoolvakanties zelfs Nederlandstalige ski-instructeurs voor de kinderen aanwezig. En in de geheel vernieuwde Clubdorpen Avoriaz en Les Deux Alpes in de Franse Alpen wordt nog eens een extra nieuwe dimensie gegeven aan het uitgangspunt 100% genieten. Hier is aan alles gedacht, met als doelstelling nóg meer ruimte te creëren voor gezelligheid, ontspanning en sneeuwpret voor het hele gezin!

Clubdorpen gerenoveerd; Les Deux Alpes en Avoriaz
De laatste jaren staan bij Club Med in het teken van vernieuwing. "De Clubdorpen in Les Deux Alpes en Avoriaz in de Franse Alpen zijn het afgelopen jaar na een grondige renovatie op het topniveau gebracht dat iedereen van Club Med mag verwachten," legt directeur Nederland Nico Bleichrodt uit. "Wat blijft, is hun ligging aan de beste pistes en de uitstekende keuken, waar hongerige wintersporters van jong en oud topklasse maaltijden vinden. Lunchen kan bijvoorbeeld zelfs - all inclusive - óp de piste"

Voor het hele gezin; Nederlandstalige skileraar en skivakantie met korting! Voor baby's is er de Baby Club Med, een fraaie dagcrèche; er is ook opvang voor peuters, kleuters en oudere kinderen. Wintersporten met Club Med is bij uitstek geschikt voor gezinnen met kinderen, helemaal omdat in een aantal Clubdorpen de medewerkers Nederlandstalig zijn. Bovendien heeft Club Med aantrekkelijke kinderprijzen. Tot 2 jaar zijn verblijf en vervoer gratis, kinderen van 2 en 3 jaar hebben doorgaans een gratis verblijf. Zeker buiten de traditionele schoolvakanties om, levert dat voor gezinnen met jonge kinderen zeer aantrekkelijke tarieven op.

All-inclusive, ook op de top
Alle Clubs bieden de all-inclusive formule aan - maar dan wel op het bekende, hoge niveau: liftpas, ski-, snowboard- en langlauflessen van de beste instructeurs zijn kosteloos. In Aime La Plagne is zelfs het bobsleeën inclusief, elders kan een sneeuwscootersafari worden geboekt zonder meerkosten. "Verder kun je fitnessen met de beste begeleiding en apparatuur, zwemmen of een sauna pakken," zegt Bleichrodt. "En wat heel erg typisch Club Med is: we beschikken bij een aantal bestemmingen over onze eigen bergrestaurants met royale zonneterrassen bovenaan verschillende pistes. Persoonlijk vind ik dat het toppunt van genieten; geen rijen voor de kassa, ontspannen eten en drinken en de meest spectaculaire uitzichten."

Vroege boekers: extra korting!
Club Med hanteert voor vroege boekers nog een speciale vroegboekkorting: bij boekingen vóór 15 oktober wordt 200 euro per volwassene en 100 euro per kind van 4 tot 11 jaar korting gegeven op een vakantie in de sneeuw*.


* Afhankelijk van de beschikbaarheid. Kijk voor alle actievoorwaarden en kindertarieven in de Club Med Winter 2007-2008 Reismagazines

Club Med staat voor Club Méditerranée. Onder die naam startte de Vlaamse sportman Gerard Blitz in 1949 een luxe vakantieformule met veel aandacht voor sportieve activiteiten. De organisatie heeft sindsdien een stormachtige groei meegemaakt. Uniek is de all-inclusive formule, waarbij gasten in een vaste prijs niet alleen hun verblijf betalen, maar ook alle activiteiten, de exquise maaltijden en vaak ook alle drankjes. Clubdorpen verrezen overal ter wereld en sinds de jaren tachtig kun je zelfs vakantie vieren op een imposant luxe zeilschip, de Club Med 2. De laatste jaren staan in het teken van een hernieuwde en grootschalige upgrading van het - in Parijs beursgenoteerde - merk. Club Med bezit na bijna zes decennia groei, nu over meer dan 80 Clubdorpen in alle werelddelen en G.O® (gentil organisateurs, ofwel medewerkers) met 100 nationaliteiten en 30 voertalen. Club Med kan zich met recht de grootste sportschool ter wereld noemen; er zijn maar liefst 60 verschillende takken van sport te beoefenen. De nieuwe en vernieuwde Clubdorpen zijn alle voorzien van de modernste faciliteiten, een keuken van ongekend hoog niveau en een ruime keuze uit sportieve -, culturele - en kinderevenementen. Voor meer informatie zie: www.clubmed.com