Ingezonden persbericht


Media Alert

Genesys benoemt Luc Zuidhof tot Vice President voor Noord-Europa

Genesys Telecommunications Laboratories, Inc., een dochteronderneming van Alcatel Lucent (NYSE: ALA, Parijs: CGEP.PA), heeft Luc Zuidhof benoemd tot Vice President voor Noord-Europa. Zuidhof volgt hiermee Michel van Roon op, die een nieuwe uitdaging is aangegaan in de financiële sector.

Zuidhof werkt sinds februari 2004 bij Genesys als Senior Sales Account Manager. Hij heeft de afgelopen jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei van Genesys in Nederland. Als Vice President voor Noord-Europa is Zuidhof verantwoordelijk voor de Genesys organisaties in de Benelux, Scandinavië, Finland, IJsland en de Baltische staten.

'Klantenservice wordt in steeds meer sectoren steeds belangrijker. De financiële- en telecomsector lopen voorop, maar andere sectoren volgen snel. Zo is de concurrentie in de energiemarkt sterk toegenomen sinds de liberalisering en klantenservice is voor deze bedrijven een belangrijke factor in het aantrekken en behouden van klanten,' aldus Zuidhof. 'En ook bij de overheid wordt meer aandacht besteed aan klantenservice. Burgers hebben via verschillende kanalen contact met overheidsinstanties, van balie tot internet, en ze verwachten bovendien dat de overheid als één loket functioneert. We hebben ruime ervaring in het goed inrichten van de klantenservice bij dit soort organisaties en ik wil onze positie in deze sectoren de komende jaren verder verstevigen.'

Zuidhof ziet ook een nieuwe ontwikkeling in klantenservice: 'Organisaties kunnen hun klantenservice sterk verbeteren door de hele organisatie erbij te betrekken, in plaats van alleen het contactcenter. Verschillende van onze buitenlandse klanten hebben hier al bijzonder goede resultaten mee behaald. We willen deze ontwikkeling ook in Nederland verder op de kaart zetten.'

Voor zijn komst naar Genesys was Zuidhof Country Manager Benelux bij het software-bedrijf E-Gain Communications. Daarnaast vervulde hij verschillende managementposities bij onder andere Backweb Technologies en IXOS Software AG.

# # # # # #



Ingezonden persbericht