Gemeente Brunssum

Nieuwe gemeentegids 2007/2008 is uit

De nieuwe gemeentegids is uit. De 'Wegwijzer 2007/2008' van Brunssum is onlangs in heel Brunssum verspreid. Heeft u geen exemplaar ontvangen? U krijgt de (gratis) gemeentegids ook in de gemeentewinkel.

omslag gemeentegids

De gemeentegids geeft actuele informatie over het maatschappelijke, politieke en culturele leven in onze gemeente. In het boekje vindt u een schat van gegevens over uw gemeente en andere overheidsinstellingen. Zo leest u er voor welke producten en diensten u bij de gemeente terecht kunt (van 'adoptie' tot 'verhuizing en emigratie'). Verder maakt de gemeentegids u wegwijs in onze lokale onderwijsvoorzieningen, de zorgvoorzieningen en de organisaties die actief zijn in welzijn en maatschappelijke dienstverlening. U treft er overzichten aan van sportverenigingen (van 'atletiek' tot 'zaalvoetbal') en van culturele organisaties (van 'carnavalsvereniging' tot 'zangverenigingen').

Bijzonder is dat in de Wegwijzer 2007-2008 ook een lokale bedrijvengids en een lokale telefoongids zijn opgenomen. Hiermee is de wegwijzer nog completer: u heeft alle informatie over Brunssum in één hand.

Overigens kunt u de wegwijzer ook via internet raadplegen. De internet-editie heeft als bijkomend voordeel dat u bij veel vermeldingen rechtstreeks met instanties kunt e-mailen, of hun site kunt bezoeken. Ook is de site voorzien van een interactieve plattegrond. U kunt de digitale gemeentegids hier raadplegen.

De gemeentegids is gratis. Heeft u géén exemplaar ontvangen? De gemeentegids is verkrijgbaar in de gemeentewinkel aan het Lindeplein.


---