Ingezonden persbericht

Compagnon in teken van forse groei

100e werknemer, 500e klant en 1000e plaatsing nieuwe mijlpalen

Zoetermeer, 23 juli 2007 - Compagnon, inmiddels Nederlands grootste werving en selectiebureau voor P&O'ers, blijft groeien. Dit jaar viert het bureau de komst van de 100e werknemer, de 500e klant en de 1000e plaatsing. De groei houdt hier niet op wat Compagnon betreft; er worden nieuwe initiatieven ontplooid, zoals het digitale Career Center en de stichting Compassie.

Al sinds de oprichting in 2000 staat Compagnon in het teken van forse groei. 2007 is in dat opzicht een bijzonder jaar: rond oktober is de 1000e plaatsing een feit. Tegelijkertijd heeft Compagnon ook de 500e klant binnengehaald en is de 100e medewerker aangenomen. "Voor Compagnon een moment om bij stil te staan, aangezien we zeven jaar geleden slechts met z'n tweeën van start gingen," zegt Hetty Moll, directeur van Compagnon.

Voorloper
Compagnon is een voorloper op het gebied van werving en selectie in Human Resources Management. "We willen graag aantonen dat je niet hard commercieel hoeft te zijn, om goed zaken te doen. Dat is onze drive,'' vertelt Moll. Inmiddels voert het bureau ook projecten uit op het terrein van in-, door- en uitstroom van medewerkers. Hiervoor is een eigen digitaal Career Center ontwikkeld, waarmee organisaties de mobiliteit van eigen medewerkers op professionele wijze kunnen organiseren.

Maatschappelijk gezicht
Het maatschappelijk gezicht van Compagnon toont zich in de oprichting van de stichting Compassie. Een deel van de winst van Compagnon gaat naar deze stichting, die via Cordaid ondernemers in Ghana met microkredieten ondersteunt. Moll: "Het gaat goed met Compagnon. Dat succes willen we delen; met elkaar, maar ook mensen die het minder hebben."

Over Compagnon
Compagnon is een modern HR bureau dat sinds de oprichting in 2000 vaste en tijdelijke HR Professionals en Recruiters bemiddelt. Ook verleent het bureau diensten op het terrein van recruitment en carrièremanagement. Compagnon is in zijn vakgebied voorloper. Met ruim 30 vaste medewerkers werkt Compagnon vanuit vier kantoren in Zoetermeer, Amsterdam, Utrecht en 's-Hertogenbosch. Daarnaast werken gemiddeld 75 collega's op interim basis bij opdrachtgevers. Met de Stichting Compassie ondersteunt Compagnon projecten in Ghana. Meer informatie op www.compagnon.com.