Ingezonden persbericht


IDCP introduceert DinoLite Computermicroscoop

Amsterdam, 23 juli 2007

Met de DinoLite digitale USB microscopen brengt importeur IDCP een veelzijdig hulpmiddel op de markt voor uiteenlopende medische, industriële en educatieve toepassingen.

Zo biedt oogkliniek EyeQVision biedt haar klanten/patiënten sinds april 2007 de mogelijkheid om de controles na operaties niet meer in de kliniek in Amstelveen te laten plaatsvinden, maar met behulp van de DinoLite Plus USB microscoop via internet.

Voor industriële toepassingen is de DinoLite uitermate geschikt bij het bewaken en documenteren van productiekwaliteit, bij de communicatie tussen leverancier en afnemer en voor het samenwerken op het gebied van onderzoek en ontwikkeling. En in de grafische sector gaan veel bedrijven over op de DinoLite USB microscoop voor de kwaliteitscontrole van drukplaten en drukwerk.

Voor educatieve doeleinden biedt de DinoLite een aansprekende, kosteneffectieve en innovatieve manier voor het onderwijs in de diverse exacte vakken en biologie, maar ook bijvoorbeeld kunst en cultuur.

Nadere informatie over de DinoLite producten is te vinden op www.dinolite.nl.

Over IDCP: Als importeur en distributeur van elektronica richt IDCP zich op het op de markt brengen van innovatieve producten in de segmenten mobility, security, connectivity en productivity. IDCP werkt daarvoor nauw samen met leveranciers van over de hele wereld om verrassende en relevante nieuwe producten naar Nederland te brengen.

Noot voor de redactie,