Bluecircle tv productie


Project Catwalk springplank voor jonge ontwerpers 2007-07-23 10:47:40
Project Catwalk is een nieuw programma van Blue Circle dat begin oktober bij RTL 5 te zien is. In deze reality-serie, die is afgeleid van het Amerikaanse programma Project Runway, krijgen getalenteerde en hongerige fashiondesigners de kans hun collectie op een grote modeshow en op de pagina's van een toonaangevend fashionmagazine te tonen. Om deze eer te verdienen, nemen ze het tegen elkaar op in een serie veeleisende uitdagingen. Hun vindingrijkheid en creativiteit worden iedere week getest.

De uitdagingen variëren van het maken van een outfit met producten uit een supermarkt tot het ontwerpen van een trouwjurk voor een zwangere vrouw. Nieuwe, rijzende sterren in de modellenwereld vergezellen de ontwerpers in hun reis naar het beloofde land van de fashion. Voor iedere uitdaging kiezen de ontwerpers een model die hun creatie draagt tijdens een show op de catwalk. Aan het einde van iedere week verzorgen de designers hun eigen show voor een panel van experts uit de mode-industrie.

De spanning stijgt als het eliminatieproces begint en de juryleden beslissen wie gedag kan zeggen tegen de kans van zijn leven. Als de strijd harder wordt, wordt de inzet hoger. Naam en faam wachten op de winnaar die de ultieme prijs aan zich weet te binden.

Pure ambitie en designkleding maken de Ultieme Fashion Test!