Gemeente Winterswijk


Informatieavond bedrijvenlocaties Tuunterveld en Arrisveld op 18 juli a.s.

6 juli 2007

Winterswijk - In 2005 heeft de gemeenteraad een visie voor de locatie Arrisveld vastgesteld. Door nieuwe ontwikkelingen is deze visie bijgesteld en is een nieuwe visie voor zowel de locatie Arrisveld als de locatie Tuunterveld opgesteld. Om de conceptvisie voor deze bedrijvenlocaties uit het Masterplan Winterswijk te presenteren, organiseert de gemeente op woensdag 18 juli aanstaande van 19.00 tot 21.00 uur een informatiebijeenkomst Winterswijk bij zalencentrum Nijenhuis, Houtladingstraat 6 te Winterswijk.

Voor wie
Op de plattegrond zijn de twee locaties weergegeven. Klik hier om de plattegrond te openen. Als u in of vlak bij één van de twee locaties woont of gevestigd bent, is de betreffende informatiebijeenkomst voor u van belang.De informatieavonden zijn bedoeld voor zowel bewoners als ondernemers. Ook overige belangstellenden zijn van harte welkom. Het doel is om u vroegtijdig te informeren over toekomstige plannen van de gemeente betreffende deze locaties. Het gaat hier niet om plannen die tot in detail zijn uitgewerkt. Het Masterplan vormt de basis voor de uiteindelijke bestemmingsplannen.

Tijdens en na de informatieavond wordt u in de gelegenheid gesteld in te spreken, waarna het college van B&W en de gemeenteraad de reacties zullen behandelen. Hierna zal de definitieve visie worden vastgesteld.

Programma
Het programma voor 18 juli ziet er als volgt uit:
19.00 uur Ontvangst bij zalencentrum Nijenhuis
19.15 uur Opening
19.20 uur Uitleg over de bedrijvenlocaties Tuunterveld en Arrisveld 19.50 uur Pauze
20.00 uur Vragen stellen en reacties geven
21.00 uur Afsluiting

Opgave
Wanneer u van plan bent een avond bij te wonen, verzoeken wij u vriendelijk uzelf op te geven. Dit kan telefonisch bij dhr. R. Lautenbach gemeente Winterswijk, tel. (0543) 545 555. Ook kunt u zich opgeven door een e-mail te sturen naar: communicatie@winterswijk.nl