TWIT introduceert sollicitatiegesprek op locatie


UTRECHT, 20070718 -- Personele dienstverlener The Winning Team (TWIT) introduceert een nieuw concept voor sollicitatiegesprekken. Niet langer hoeven sollicitanten strak in het pak op kantoor te verschijnen. Het gesprek kan plaatsvinden waar de sollicitant dat wil: in de auto, een skybox bij FC Utrecht, in een park of in de tuin.

Sommige mensen hebben er totaal geen moeite mee, maar voor veel mensen is een regulier sollicitatiegesprek een crime. In je beste kloffie op een kantoor aan een tafel is niet de meest inspirerende omgeving om elkaar te leren kennen. En dus dat best anders kunnen, zo redeneert TWIT. Zij voeren sollicitatiegesprekken waar de sollicitant dat wil. In de auto of het vliegtuig, op een boot, in het park, in de tuin, in een skybox bij FC Utrecht of - als de sollicitant dat zelf graag wil - `gewoon' op kantoor.

Voor het gesprek gebruikt TWIT een speciaal instrument voor Matching (het koppelen van een professional aan een opdrachtgever). Deze methode is ontwikkeld samen met de Universiteit en Hogeschool Utrecht. Het is een wetenschappelijk instrument dat bij de matching ook rekening houdt met de menselijke kant. Zo kan beter worden bepaald of een professional binnen een bepaalde organisatie past.





TWIT.nl