Ingezonden persbericht


Forehand beste EMEA-distributeur voor Siemon

Arnhem, 18 juli 2007

Forehand, de Nederlandse distributeur van netwerkbekabelingsleverancier Siemon, heeft de beste resultaten behaald van alle EMEA-partners in 2006. Remco Dupuis, Sales Director van Forehand, kreeg daarvoor een award uitgereikt tijdens de jaarlijkse partnerconferentie van Siemon in Dublin. Forehand ontving de award uit handen van Carl Siemon, CEO en oprichter van het bekabelingsbedrijf. Hij opende ook de conferentie. Van de EMEA-regio waren twintig partners aanwezig.

Forehand is de meest succesvolle EMEA-partner en heeft naast goede resultaten ook grote betrokkenheid getoond. Andere finalisten waren distributeurs uit Duitsland en Rusland.

Remco Dupuis toonde zich erg tevreden met de award. 'We zijn blij met deze erkenning, die onze inzet en de uitstekende samenwerking met Siemon toont. Iedereen heeft hard gewerkt voor dit succes. Ook dit jaar gaan we weer voor verdere groei.'

Een afbeelding in hoge resolutie is te krijgen via een reply op dit bericht, of bel 026 443 1523.

-----------

Over Siemon
Siemon werd in 1903 opgericht en is leverancier van high quality en high-performance databekabeling. Het bedrijf heeft een van de meest complete product portfolio's van koper (unshielded en shielded twisted-pair) en glasvezel bekabelingssystemen. Siemon investeert veel in R&D en in de ontwikkeling van standaards voor databekabeling. Het bedrijf heeft meer dan 400 patenten voor bekabelingsoplossingen. Het hoofdkwartier van Siemon is gevestigd in Connecticut (VS). Daarnaast heeft Siemon kantoren en partners over de hele wereld. In de Benelux is de levering in handen van twee exclusieve distributeurs: Forehand in Rotterdam voor Nederland en Mulder Hardenberg in Stabroek (B) voor België en Luxemburg. De beide distributeurs werken met een netwerk van gecertificeerde installateurs. Meer informatie over Siemon kunt u vinden op www.siemon.co.uk.

Meer persinformatie
Wisse Kommunikatie
Francine Loos
+31 (0)26 4431523 / +31 (0)6 11041 635
francine.loos(at)wisse-worldcom.nl