Ingezonden persbericht


Media Alert

RES wordt RES Software

's-Hertogenbosch, 18 juli 2007 - RES, vooraanstaand leverancier van innovatieve softwareoplossingen voor het beheer en onderhoud van IT-omgevingen, kondigt vandaag aan dat zij haar naam wijzigt in RES Software.

RES Software bevindt zich momenteel in een sterke fase van groei en professionalisering. De naamswijziging die vandaag wordt aangekondigd is hier een gevolg van. Bovendien is de nieuwe naam een directe verwijzing naar de sector waarin de onderneming actief is.

De website van RES Software is vanaf nu te bereiken via www.ressoftware.com. Op deze website kunt u terecht voor meer informatie over RES Software en haar producten.

Over RES Software
RES Software, een Nederlands softwarebedrijf met kantoren in Europa en de USA, is sinds 1999 actief in de IT-markt. RES Software helpt organisaties IT te ondersteunen, te beheren, te vereenvoudigen en te verantwoorden en richt zich daarbij op iedere organisatie die haar productiviteit wil verhogen, ongeacht branche of omvang. De benadering van RES Software is compleet, flexibel en solide. RES Software bedient de markt met twee toonaangevende softwareoplossingen die uniform beheer en onderhoud van Microsoft® Windows® omgevingen mogelijk maken: RES PowerFuse en RES Wisdom. Op dit moment maken wereldwijd meer dan 1.000 organisaties, met in totaal meer dan 300.000 verkochte licenties, gebruik van RES Software-oplossingen. Tot de strategische partners van RES Software behoren onder meer Microsoft®, Citrix® en VMware®. Voor meer informatie over RES Software kunt u kijken op www.ressoftware.com.

###

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Text 100 Public Relations
Liesbeth Kramer
Tel: 020-5304349
E-mail: liesbeth.kramer@text100.nl