Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Klantenactie in augustus en september

Verhuizing Europcar Apeldoorn en samenvoeging met SterVerhuur

Op 20 juli opent Europcar Autoverhuur Apeldoorn een eigen vestiging. Aan de Lange Amerikaweg 84. Dat is lekker dicht bij de snelweg E30/A1, Apeldoorn Zuid. Ook SterVerhuur, bekend van de Mercedes-Benz personenauto's en bestelbussen, wordt hier gevestigd.

Tot deze zomer van 2007 zat Europcar 'in' bij Opel-dealer Bakkenes. Maar nu is er een geheel eigen vestiging. Passend bij Europcar's 5-sterren kwalificatie van de BOVAG. Om de feestelijke verhuizing kracht bij te zetten, profiteren klanten van 1 augustus tot en met 30 september 2007 van een aantrekkelijk voordeel: 10% korting op de verhuur van personen-, bestel- en/of vrachtauto's.

De nieuwe gegevens van de vestiging Apeldoorn van Europcar Autoverhuur en SterVerhuur zijn: Lange Amerikaweg 84, 7332 BR Apeldoorn, 055 - 533 64 00. Ook de websites www.europcar.nl en www.sterverhuur.nl geven Apeldoorn en omgeving een heldere blik op de weg.

Over Europcar Autoverhuur
Europcar Autoverhuur Nederland is een franchisenemer van Europcar International. André Dijkgraaf, Station Manager Apeldoorn: "Europcar is een snelgroeiend bedrijf met een zeer goede marktpositie. We zijn één van de grootste autoverhuurders in Nederland. In Europa zijn we de grootste. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag en we hebben 31 stadskantoren in Nederland. Ook zijn wij gevestigd op de Nederlandse luchthavens."

Europcar verhuurt personen-, bestel- en vrachtauto's aan consumenten en bedrijven via de vestigingen, het call center en in samenwerking met de reisbranche. Europcar is de recente winnaar van de World Travel Award Trophy en de Business Traveler Award. Sinds mei 2005 maakt SterVerhuur onderdeel uit van Europcar Autoverhuur.