Gemeente Hengelo

Hoogste punt bereikt van De Binderij in Hart van Zuid

Met man en macht is er gewerkt aan de modelwoning van woningbouwproject De Binderij. Het is gelukt om de modelwoning voor de bouwvak klaar te krijgen. Belangstellenden kunnen tijdens de vakantie een kijkje nemen in de luxe ingerichte woning.

Donderdag 12 juli werd samen met de bouwvakkers van Van Wijnen het hoogste punt gevierd. Aan projectontwikkelaar Fons Kurvers de eer om de vlag te strijken. Nog geen vijf weken nadat de eerste schop in de grond werd gezet, konden de bouwers het glas heffen op de eerste mijlpaal.

Bezichtigen op afspraak

De modelwoning is helemaal klaar. De woning is door interieurarchitect Tosca Jordaan compleet ingericht, zodat geïnteresseerden een goed beeld krijgen van de leefruimte. Gedurende de bouwvak is de woning samen met de makelaars van Ten Hag, Snelder Zijlstra of Leverink & Assen te bezichtigen op afspraak. Ook daarna kunnen geïnteresseerden contact opnemen met de makelaars om de modelwoning te bekijken. Speciaal voor deze gelegenheid is er een toegangsweg gecreëerd vanaf de Langelermaatweg. Aan de zijkant van de Weverij kunnen mensen langs de hekken naar de woning toelopen om een blik in de woning te werpen.

Eerste woonproject

De Binderij is het eerste woonproject dat gebouwd wordt in Hart van Zuid. De Binderij maakt onderdeel uit van de Langeler Erve, waartoe ook woonprojecten De Buigerij en De Weverij behoren. Naar verwachting worden de eerste woningen in het eerste kwartaal van 2008 opgeleverd.

Meer informatie?

Meer informatie over de projecten is te vinden
op www.woneninhartvanzuid.nl, www.de-binderij.nl en www.hartvanzuid.nl.