Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom (18/07)

BERGEN OP ZOOM, 18 juli 2007

Politie houdt man aan voor belediging na aanrijding
OUDENBOSCH: Een 36-jarige inwoner van Oudenbosch is dinsdagavond door de politie aangehouden voor belediging. De man had even daarvoor een aanrijding veroorzaakt en was daarbij weggereden. De aanrijding had plaats op de Pastoor Hellemonsstraat met het Doelpad. De man reed in zijn personenauto over de Julianalaan en verleende bij de kruising met het Doelpad geen voorrang aan de voor hem van linkskomende personenauto. Een aanrijding was het gevolg waarna de man uitstapte en de bestuurster van de andere personenauto zodanig beledigde dat dit niet door de beugel kon. Hierna is de man in zijn woning aangehouden. De autos raakte beschadigd bij de aanrijding. Gelukkig raakte niemand gewond.

Geld weggenomen in onbewaakt ogenblik
BOSSCHENHOOFD: Uit een caravancentrum aan de Pastoor van Breugelstraat is dinsdagmiddag tussen 17.00 en 17.40 uur geld weggenomen. Een man en een vrouw kwamen rond 17.00 uur de winkel binnen lopen. Aangezien de eigenaar van de zaak met klanten bezig was besteedde hij even geen aandacht aan het tweetal. Na ongeveer 15 minuten liepen de man en vrouw weer naar buiten. Even later blijkt de kassalade opengebroken te zijn en een geldbedrag te zijn weggenomen. De onbekende man was gekleed in een camouflage t-shirt. Mogelijk hebben bezoekers van het centrum de man en de vrouw zien weglopen.

Twee bestuurders gewond bij aanrijding
ROOSENDAAL: Bij een aanrijding tussen twee personenautos op de Burgemeester Freijterslaan zijn woensdagochtend twee personen gewond geraakt. Een 32-jarige inwoner van Roosendaal reed op de BM. Freijterslaan nabij de afrit met de A17 door het rode licht heen. Een 46-jarige inwoner van Huijbergen die van de afrit afkwam kon de auto niet meer ontwijken waardoor zij op elkaar botste. De ambulance heeft beide bestuurders ter plaatse behandeld. De autos raakten zwaar beschadigd.

Auteur: Nicolette Bovenhorst