Gemeente Bernheze


Collegebesluiten 10 juli 2007

Benoeming accountant
Het college van burgemeester en wethouders stelt de raad voor om in zijn vergadering van 27 september 2007 Deloitte accountants b.v te benoemen tot accountant voor de controle van de jaarrekening voor de periode 2007 tot en met 2010.

Uitbreiding sportpark
Voetbalvereniging Heeswijk maakt gebruik van sportpark De Balledonk/Droevendaal. De normcijfers tonen aan dat een extra (wedstrijd)veld noodzakelijk is. Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten in principe te kiezen voor de realisatie van een kunstgrasveld op het bestaande sportpark. In overleg met de vereniging wordt deze optie verder uitgewerkt.

Verplaatsen schuurtje
Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten om geen medewerking te verlenen aan de herbouw van een schuurtje op het perceel Middelpad 1 in Nistelrode.

Aankoop boscertificaten
De gemeente heeft besloten de CO2-uitstoot die het gevolg is van gereden dienstkilometers te compenseren door de aankoop van boscertificaten. Met de opbrengsten van die certificaten wordt de aanplant van nieuw bos in Nederland betaald. Door de groei van die bossen wordt de CO2 weer vastgelegd.