Ingezonden persbericht


Persbericht

Manhattan Associates behaalt certificatie van Microsoft Dynamics

Internationaal klantenbestand draagt bij tot accreditatie

Nieuwegein - 18 juli 2007 - De supply chain-oplossingen van Manhattan Associates®, Inc. (NASDAQ: MANH) hebben de 'Certified for Microsoft Dynamics'-status behaald. De samenwerking van Manhattan Associates met Microsoft resulteert in technologie die de effectiviteit en efficiëntie van de supply chain optimaliseert bij klanten over de hele wereld.

Deze accreditatie laat prospects zien dat de supply chain-oplossingen van Manhattan Associates grondig getest en geoptimaliseerd zijn voor de Microsoft Dynamics-omgeving. Microsoft Dynamics is een lijn van geïntegreerde zakelijke en managementoplossingen die de supply chain en financiële en CRM-processen automatiseren en stroomlijnen.

Het verwerven van de certificatie aan de start van het 'Certified for Microsoft Dynamics'-programma is een bewijs voor het marktleiderschap van Manhattan Associates en de sterke samenwerking met Microsoft. Manhattan Associates begrijpt de belangrijke rol die partners spelen in het leveren van complete internationale supply chain-oplossingen aan klanten Het bedrijf onderhoudt daarom een sterk netwerk met strategische handelspartners. De samenwerking met deze partners maakt het voor Manhattan Associates mogelijk om aan de IT-behoeften van bedrijven met een internationale supply chain te voldoen.

"We zijn erg toegewijd aan onze samenwerking met Microsoft en aan onze gezamenlijke klanten die via dit kanaal kopen", zegt Jan Heijblom, Sales Manager Central Europe van Manhattan Associates. "De wereldwijde uitbreiding van het partnerkanaal is erg belangrijk aangezien die ons ondersteunt bij de opbouw van internationale relaties en het leveren van diensten die geografische locaties en markten overstijgen."

De 'Certified for Microsoft Dynamics'-status laat prospects zien dat Manhattan Associates voldoet aan de hoogste Microsoft-standaarden voor softwareoplossingen die ontwikkeld zijn door partners. Microsoft sluit partnerschappen op het gebied van softwareoplossingen voor productie, retail, professionele diensverlening, financiële dienstverlening, communicatiebureaus en overheidsdiensten. De integratie van Microsoft Dynamics met softwareoplossingen van zijn partners helpt mee aan de opbouw van een gestroomlijnde supply chain.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Microsoft
Microsoft (NASDAQ: MSFT) is opgericht in 1975 en is een bekende innovator op het gebied van software, diensten en technologie voor zowel zakelijk als persoonlijk computergebruik. Het bedrijf levert een brede reeks aan oplossingen en diensten die mensen en organisaties overal ter wereld in staat stelt hun ambities te verwezenlijken.

Over Manhattan Associates, Inc.
Manhattan Associates is een toonaangevende leverancier van supply chain-oplossingen. De oplossingen voor Supply Chain Planning, Supply Chain Execution, Business Intelligence en Business Process platform ondersteuning stellen meer dan 1200 klanten wereldwijd in staat om de rendabiliteit, de prestaties en het concurrentievoordeel te verhogen. Meer informatie op www.manh.com .

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Maud Geerbex van LEWIS - Global Public Relations: Tel: +31 (0) 40 235 4600 Fax: +31 (0) 40 235 4601 E-mail: maudg@lewispr.com www.lewispr.com

Voor meer informatie over Manhattan Associates kunt u contact opnemen met Jan Heijblom, Sales Manager Central Europe van Manhattan Associates: Tel: +31 (0) 30 214 3056 Fax: +31 (0) 30 214 3099 E-mail: jheijblom@manh.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com