Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Lisse, Nederland

18 juli 2007

Verbetering SwetsWise functionaliteiten resulteert in groei verwerking abonnementen tot meer dan een half miljoen

De laatste editie van SwetsWise integreert aanvullende functies voor de bezorging en de distributie van gedrukte uitgaven; door de toenemende migratie van klanten naar het nieuwe en innovatieve SwetsWise platform is de verwerking van abonnementen van Swets wereldwijd met meer dan een derde van het totaal aantal abonnementen toegenomen.

SwetsWise 4.4. release
Swets is verheugd om de succesvolle release aan te kondigen van SwetsWise 4.4, de nieuwste systeemupdate voor het meest uitgebreide en meest verfijnde servicepakket voor abonnementenbeheer dat nu voorhanden is. Swets lanceerde de geheel vernieuwde en geheel geïntegreerde SwetsWise portfolio in februari dit jaar en klanten werden de afgelopen maanden in toenemende mate verwezen naar het nieuwe platform. SwetsWise Subscriptions, de kern van de SwetsWise portfolio, verwerkt nu meer dan een derde van alle abonnementen wereldwijd die door Swets worden verzorgd, in totaal meer dan 680.000 unieke abonnementen, en dat aantal groeit snel.

Integratie SwetsWise Consolidation service
Met de release van SwetsWise 4.4 is de SwetsWise Consolidation service verder geïntegreerd in de overkoepelende SwetsWise portfolio, waardoor klanten voor alle processen van abonnementenbeheer op één platform terecht kunnen. SwetsWise Consolidation handelt de logistieke taken af voor het ontvangen van gedrukte uitgaven (uitpakken, registratie, distributie, archiveren en meer) zodat de klant zich niet meer druk hoeft te maken over het klaarmaken van tijdschriften voor verspreiding. Hierdoor besparen klanten zichzelf tijd en geld.

Nieuwe functionaliteiten
De nieuwe functionaliteiten in SwetsWise 4.4 bieden klanten de mogelijkheid om: o de details van alle SwetsWise Consolidation zendingen te bekijken o inzage in de inhoud van te verwachten zendingen te krijgen o direct pakboninformatie vanaf SwetsWise te downloaden o aangepaste stickergegevens voor simpele verwerking te beheren o circulatie- of verzendlijsten te beheren

De nieuwe release van SwetsWise is nu ook beschikbaar in twee nieuwe talen, namelijk Italiaans en Deens.

Thomas Snyder, Chief Commercial Officer bij Swets, zegt "Door de toenemende migratie van klanten naar het nieuwe platform van SwetsWise kunnen we op de solide fundamenten bouwen die we eerder dit jaar hebben gelegd tijdens de lancering van de volledig geïntegreerde SwetsWise portfolio. Swets heeft met opzet gekozen voor een strategie om SwetsWise steeds te verbeteren, om zodoende de ervaringen van de klanten te kunnen optimaliseren. De release van SwetsWise 4.4 maakt het Consolidation proces gemakkelijker te beheren en is tegelijkertijd transparant voor onze klanten, waardoor de inkoop, het beheer en het toegankelijk maken van de abonnementen voor onze klanten verder wordt vergemakkelijkt. Hierdoor biedt SwetsWise zijn klanten de beste omgeving voor het beheren van abonnementen."

Over SwetsWise
SwetsWise is het resultaat van het inzicht van Swets dat voortvloeit uit meer dan 100 jaar ervaring in de informatie-industrie. Het is een uitgebreid pakket producten dat de inkoop, het zoeken, het beheer, de evaluatie en het toegankelijk maken van abonnementen voor klanten vergemakkelijkt. SwetsWise maakt het mogelijk om professionals op het gebied van informatie doeltreffend en efficiënt in alle stappen van het proces van abonnementenbeheer te begeleiden en hen zo te helpen de doelstellingen te halen die hun organisaties verwachten en zo de productiviteit te vergroten van de mensen die deze informatie gebruiken. De volledig geïntegreerde benadering maakt het voor klanten mogelijk om aparte diensten van SwetsWise te combineren, door hun de eenvoud van één oplossing aan te bieden waarmee in hun informatiebehoefte kan worden voorzien.

Voor meer details over de SwetsWise portfolio klik op www.swetswise.com

Over Swets
Swets is wereldwijd toonaangevend op het gebied van abonnementsdiensten. Met meer dan 100 jaar ervaring bieden wij zowel klanten als uitgevers een optimaal rendement in tijd en geld in de complexe informatiemarkt van vandaag. Met klanten in ruim 160 landen en meer dan 20 kantoren over de gehele wereld is Swets een echte long-tail dienstverlener van formaat die het meest uitgebreide en geavanceerde e-commerce platform biedt dat momenteel op dit terrein beschikbaar is. Swets werd genoemd in E-Content Magazine als een van de "100 belangrijkste bedrijven op het gebied van Digital Content" van de afgelopen twee jaar, en stond in 2006 op de 95ste plaats in de "Top 500 van Nederlandse bedrijven" van FEM Business. Wij zijn het enige bedrijf op het gebied van abonnementdiensten dat wereldwijd gecertificeerd is volgens de ISO 9001:2000-normering, hetgeen getuigt van onze stringente werkwijze en op de klant gerichte procedures.

Perscontact
Sandra van Winsen

Communicatie
Swets

P.O. Box 830, 2160 SZ Lisse

Heereweg 347 B, 2161 CA Lisse

The Netherlands

T +31 252 435 399

F +31 252 415 888

E svanwinsen@nl.swets.com

I www.swets.com


---- --