Politie Gelderland-Zuid

Getuigen gezocht!

Culemborg, 18-07-2007 o Woensdagmorgen rond negen uur is de Plus Supermarkt aan de Middelcoopstraat overvallen.

Het betreft een gewapende overval, de dader heeft personeel en bezoekers bedreigd. Tot nu toe is nog niet bekend wat en hoeveel er buit is gemaakt.

De dader is gevlucht van de Middelcoopstraat richting Mendelssohnlaan. Volgens getuigen is hij onderweg achterop een fiets gesprongen. Deze fietser stond vermoedelijk een straat verder op hem te wachten.

Iets voor twaalf uur heeft de politie een SMS-Alert gestuurd naar bewoners in Culemborg. De politie hoopt dat het uitdoen van deze SMS veel reacties oplevert zodat de daders getraceerd kunnen worden. Ter ondersteuning van de zoektocht is vanmorgen ook een speurhond ingezet.

Signalement

De dader is een man, rond de 1 meter 75 of 1 meter 80 lang en is vermoedelijk tussen de 25 en 35 jaar oud. Hij heeft een normaal postuur. Hij droeg een donkere soort regenjas met capuchon, een donkere bril, een donker petje en een donkere sjaal. De capuchon droeg hij over zijn hoofd. De man heeft een getinte huidskleur en hij had een tas bij zich.

Getuigen

De politie vraagt getuigen of mensen die informatie hebben om contact op te nemen met de politie in Culemborg via telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie melden via telefoonnummer 0800-7000 bij Meld Misdaad Anoniem.