Gemeente Bronckhorst
---





Inloopavond herinrichting Banninkstraat en deel Raadhuisstraat Hengelo Gld. op 18 juli

De gemeente Bronckhorst gaat de Banninkstraat en een deel van de Raadhuisstraat in Hengelo Gld. herinrichten. Hiervoor houdt de gemeente op 18 juli a.s. tussen 19.00 en 21.00 uur in het gemeentehuis aan de Raadhuisstraat in Hengelo Gld. een inloopavond. Tijdens de inloopavond kan een ieder aan de hand van de aanwezige tekeningen kennis nemen van de uit te voeren werkzaamheden en vragen stellen aan de aanwezige ambtenaren van de gemeente.

In grote lijnen bestaat het werk uit de volgende onderdelen: . aanbrengen van asfalt op de Banninkstraat vanaf de rotonde met de Rondweg tot de kruising met de Rozenhoflaan . aanbrengen van een plateau op de kruising Banninkstraat met Kastanjelaan/Westerstraat . aanbrengen van een verhoging in de Banninkstraat ter hoogte van de Rozenhoflaan . herstraten van de weg, inclusief de trottoirs en parkeerhavens van de Banninkstraat, de kruising op de Raadhuisstraat en de Raadhuisstraat tussen de Banninkstraat en de Spalstraat . vervangen/vernieuwen van de openbare verlichting

De plannen liggen van 19 juli t/m 16 augustus 2007 ook ter inzage in het gemeente-kantoor aan de Banninkstraat in Hengelo Gld. bij de afdeling Openbare werken. Mensen kunnen in deze periode hun mening erover bij deze afdeling kenbaar maken (schriftelijk of mondeling).

N.B. De avond gaat niet over het centrumplan Hengelo Gld.

Hengelo Gld., 6 juli 2007

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met Margreet Arends, afdeling communicatie, tel. (0575) 75 04 70.

---- --