Compleet HACCP- en hygiëneprogramma voor horeca-ondernemers


UTRECHT, 20070717 -- Onder het motto `bespaar tijd, moeite en geld' is Professional Cleaning and You van JohnsonDiversey een succesvol concept gebleken. Het gratis programma helpt ondernemers op een eenvoudige wijze te voldoen aan de complexe HACCP wetgeving. Het programma is uniek; een schat aan informatie over hygiëne op één centrale plaats, in duidelijke taal geschreven en met nuttige hulpmiddelen voor de ondernemer.

[Foto: kok in schone keuken] Momenteel hebben 1500 ondernemers zich aangemeld als lid. En dit aantal groeit gestaag. In september van dit jaar wordt groots een campagne gedaan en kunnen (nieuwe) leden profiteren van feestelijke aanbiedingen.

Ondernemers kunnen zich gratis aanmelden via de website. Deze omvat o.a. uitgebreide informatie over de hygiënewetgeving, schoonmaakwerkplannen, registratieformulieren en persoonlijke ondersteuning. Gratis advies is via een 0800-nummer in te winnen bij ervaren applicatie experts.

Overal waar voedsel wordt bereid, is hygiënisch werken van groot belang. HACCP richtlijnen zijn complex en het is vaak moeilijk om duidelijkheid te verkrijgen over de precieze verplichtingen. Het PC&Y programma is ontstaan uit deze vraag en verschaft helderheid aan vooral kleinere horeca ondernemers. Sinds de lancering, in 2005, wordt het programma continue verbeterd en aangepast op basis van feedback van gebruikers. Jaarlijks wordt onderzoek gedaan onder de deelnemers om de behoeften en relevante issues boven tafel te krijgen. Op die manier wordt er steeds beter aangesloten op de wensen van de leden.

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de website http://www.professionalcleaningandyou.nl of een starterkit aanschaffen via de horecagroothandel. Deze bevat een retourkaart. Bij het insturen van deze kaart, ontvangt de zender ¤7,50 retour op de aanschaf van de kit. Deelname aan het programma is geheel vrijblijvend en bevat geen verplichtingen.




Professional Cleaning and You is een programma van JohnsonDiversey. JohnsonDiversey biedt totaaloplossingen op het gebied van reiniging en hygiëne voor onder meer gebouwenonderhoud, keukenhygiëne, textielverzorging en persoonlijke verzorging. JohnsonDiversey heeft vestigingen in 55 landen wereldwijd. Het bedrijf bedient klanten in onder andere de Schoonmaakbranche, Horeca, Retail, Gezondheidszorg, Overheid en Food en Beverage Industrie.