Najaars/wintercollectie LoFff verrassend wild en toch zacht


`Frozen Fruit and Wild Animals'

AMSTERDAM, 20070717 -- `Frozen Fruit en Wild Animals' is het thema van de najaars/winter meidencollectie van LoFff. De gebruikte kleuren en prints hebben direct betrekking op het thema. Er is geen gebruik gemaakt van primaire kleuren, maar het lijkt alsof er een zacht ijslaagje over de kleding is geslopen, waardoor de kleuren zacht en midwinters worden. Teveel zoet en lievigheid is nooit goed. Voor collecties en meisjes kan een beetje pit geen kwaad... Een stijlvol contrast met prints van wilde dieren brengt de verrassende LoFff combinatie, waarin ieder meisje wel gezien wil worden.

Draagbare dierentuin
De combinatie tussen kleur en prints komt op verschillende manieren terug. Er zijn onder andere jurken met zebrastof, bloesjes met panther print, voile vestjes met slangenprint en broeken met pantervlekken erop geborduurd. Ook in de modellen zelf komt het thema terug: één van de bestsellers is de rok `Wild!'. Hierin zijn zes verschillende stoffen verwerkt, waaronder de zebra en de slangenprint, en is hierdoor een soort draagbare dierentuin.

De sets die gemaakt kunnen worden in de collectie variëren van streng en geometrisch (zwart T-shirt, zwart overslag vest, taupe rok met zilveren decoratie, of aqua T-shirt met superwijde grijze rok, zie foto links) tot behoorlijk heftig: Rok Wild, gecombineerd met een T-shirt, en daaroverheen dan weer overslagblouse van bloemvoile en in het haar een sjaal met zilveren belletjes. Lekker `over the top', maar wel erg leuk.

Altijd een verrassing!
Verder is het verrassingselement in ieder kledingstuk van LoFff verder uitgebouwd: sommige jurken hebben met pailletten geborduurde hartjes, die pas bij het dragen openvallen en te zien zijn. De broekjes krijgen allemaal een armbandje in één van de broekzakjes en sommige kledingstukken maken geluid doordat er belletjes opgenaaid zitten. Alle T-shirts hebben aan de binnenkant op de rug een tijgerkop geprint - this is the tiger that watches your back... en sommige verrassingen zitten zo verstopt, dat je ze echt even moet zoeken! De stoffen zijn natuurlijk zacht en aaibaar, zoals gewassen fluweel, opgeruwde katoen en pluizige vestjes. Het meeste is aan en uit te trekken, zonder dat er knopen en ritsen aan te pas komen.

Prijs en verkrijgbaarheid
De collectie van LoFff is verkrijgbaar in de maten 92-140 en bestaat uit zo'n 40 verschillende items in diverse kleurstellingen. Overgooiers, diverse rokjes, broeken, wikkelvesten, T-shirts, jasjes, bodywarmers, overslagblouses, kettinkjes, armbandjes en andere trendy accessoires... alles is te vinden binnen de collectie. De consumentenadviesprijs voor LoFff varieert van ¤ 9,95 voor een haarband tot nog geen ¤ 55,- voor een hippe overgooier. LoFff is verkrijgbaar bij ruim 100 kindermodezaken. Consumenten kunnen op www.lofff.com terecht voor de exacte verkoopadressen.





Zazi Holland B.V.